Reţeaua privată Regina Maria intră în acţionariatul clinicilor Dr. Leahu

Fondul Morphosis Capital a vândut reţelei de sănătate Regina Maria acţiunile deţinute în firmele prin care operează reţeaua de clinici dentare Dr. Leahu, au confirmat pentru Economica.net oficialii grupului de firme Dr. Leahu. Ca urmare a trazacţiei, Ionuţ Leahu, fondatorul şi CEO-ul reţelei de clinici Dr. Leahu, rămâne cu 49% din acţiunile societăţilor din grup.
Cristina Şomănescu - sâm, 10 iun. 2023, 07:10
Reţeaua privată Regina Maria intră în acţionariatul clinicilor Dr. Leahu

Fondul Morphosis Capital a ieşit din acţionariatul firmelor prin care operează reţeaua de clinici Dr. Leahu, prin vânzarea acţiunilor deţinute în aceste societăţi către reţeaua privată de sănătate Regina Maria, au confirmat pentru Economica.net oficialii grupului de firme dr. Leahu.

Ionuţ Leahu va rămâne cu 49% din acţiunile grupului de firme prin care operează reţeaua Dr. Leahu şi îşi va păstra atribuţiile de management, după perfectarea tranzacţiei.

Clinicile Dr. Leahu vor opera ca divizie de sine stătătoare în cadrul reţelei de sănătate Regina Maria.

Reţeaua de clinici fondată şi condusă de Ionuţ Leahu a avut venituri cumulate de aproximativ 132,4 milioane de lei în anul 2022, cu 31% mai mari decât în anul 2021.

Ionuţ Leahu are în plan creşterea cifrei de afaceri cu 10% în anul 2023 faţă de cea obţinută în anul 2022.

Întotdeauna, chiar și dinainte de a fi lideri în domeniu, am considerat că misiunea care ne definește este să le asigurăm oamenilor sănătatea orală pe termen lung, indiferent de context. Anul 2022 a fost un an plin, în care ne-am dezvoltat pe toate planurile, ajustându-ne în permanență direcțiile. Ne-am uitat cu atenție la toate eforturile pe care le putem face pentru a ține costurile sub control, dar și la soluții pentru a deveni mai buni în rezultatul medical și experiența pacientului, la procese mai eficiente și la creșterea gradului de satisfacție al celor cu care interacționăm. Este foarte important să privim în perspectivă la cum va arăta business-ul nostru în următorii zece ani, pentru a asigura pe termen lung un parteneriat sigur, în care oamenii să aibă încredere”, a spus recent Ionuţ Leahu, fondatorul şi CEO-ul reţelei de clinici Dr. Leahu.

Reţeaua de clinici Dr. Leahu este prima entitate din industria healthcare cu obligaţiuni corporative tranzacţionate pe Sistemul Multilateral al Bursei de Valori Bucureşti.
Obligaţiunile emise de Implant Expert DSO SA au fost tranzacţionate în cadrul Sistemului Multilateral de Tranzacţionare, administrat de Bursa de Valori Bucureşti, începând cu data de 2 decembrie 2019 până în octombrie 2022.

Antreprenorul Ionuţ Leahu conduce cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, formată din 19 clinici prezente în 13 orașe din România: București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Galați, Ploiești, Cluj-Napoca,  Craiova și Brașov.

Te-ar mai putea interesa și
Normele EURO 7 vor fi „îmblânzite”. Decizia finală, în mâinile Parlamentului European
Normele EURO 7 vor fi „îmblânzite”. Decizia finală, în mâinile Parlamentului European
După ce mai multe state europene au solicitat eliminarea sau, măcar, relaxarea normelor EURO 7, Comisia Europeană a adoptat o nouă variantă a propunerii sale....
Harta prosumatorilor din România. Unde s-au instalat cele mai multe sisteme fotovoltice și ce putere INFOGRAFICE
Harta prosumatorilor din România. Unde s-au instalat cele mai multe sisteme fotovoltice și ce putere INFOGRAFICE
Codul de bune practici pentru energia regenerabilă, ediția a doua, lansat zilele trecute, conține și o hartă a numărului ...
Revolut angajează în România! Eveniment în premieră. Când și unde trebuie să se prezinte doritorii
Revolut angajează în România! Eveniment în premieră. Când și unde trebuie să se prezinte doritorii
În premieră în România, pe 28 septembrie, Revolut va organiza la București primul eveniment RevDev, exclusiv pentru ...
Uniunea Europeană a stabilit: Minimum 80% dintre adulți, inclusiv cei din România, trebuie să știe să lucreze pe internet și cu aparatură digitală. Până când trebuie îndeplinit obiectivul de competențe digitale
Uniunea Europeană a stabilit: Minimum 80% dintre adulți, inclusiv cei din România, trebuie să știe să lucreze pe internet ...
Uniunea Europeană a stabilit obiective clare în cadrul inițiativei deceniului digital. Aacesul la internet și cunoștințele ...