1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

News

Spectre Envy 14, un nou ultrabook de la HP-REVIEW

HP Spectre Envy 14 este un ultrabook elegant, rezistent datorită materialelor din care este fabricat şi se bucură de o configuraţie echilibrată şi performantă.

29 aug, 2012 | ECONOMICA.net

Producătorul american este în căutarea de soluţii pentru a revigora vânzările pe zona portabilelor. După un eşec important de pe segmentul tabletelor, au existat şi zvonuri care anunţau că HP se va axa pe segmentul de business şi va renunţa la divizia de PC-uri.

În prezent ne bucurăm că situaţia nu a fost atât de neagră cum o vedeau anumiţi analişti. Criza i-a lovit şi pe ei mai mult ca sigur. Dar în nebunia aceasta au reuşit să scoată pe piaţă o linie de ultrabook-uri premium sub numele de HP Spectre.

Seria HP Spectre este împărţită în două – modelele XT şi modelele Envy. Noi ne-am bucurat de vârful de gamă al ultrabook-urilor HP Spectre Envy  -modelul HP Spectre Envy 14.

Dacă analizăm doar din punct de vedere al configuraţiei, HP Spectre Envy 14 nu aduce nimic deosebit. Modelul testat de noi a avut la bază un procesor Intel Sandy Bridge Core i5-2467M, 4GB memorie RAM DDR3, placă video integrată HD3000 şi SSD de 128GB. Modelele care vor ajunge pe piaţă se vor bucura de noile procesoare Intel Ivy Bridge. Din această cauză nici noi n-am insistat prea mult pe testele sintetice şi am încercat să înţelegem produsul mai mult în activităţi cotidiene.

Continuare pe Laptop News.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO