REVIEW: Tableta PC GoClever Tab A971

GoClever Technology lansează în luna iulie tableta Tab A971 cu sistem de operare Android 4.0. Cu un ecran de 9.7-inch cu tehnologia IPS (In-Plane Switching), ce permite  unghiuri de vizionare mult mai largi şi reproducere a culorilor mai bine decât LCD-urile tradiţionale.
Economica.net - joi, 28 iun. 2012, 09:30
REVIEW: Tableta PC GoClever Tab A971

Formatul ecranului este de 4:3, o rezoluţie de 1024 x 768 de pixeli, iar carcasa modelului este acoperită cu un material special anti-alunecare cu o textură netedă.

Difuzorul a fost plasat la spate, dar într-un loc care este puţin probabil să fie atins cu mâinile in timpul operarii, indiferent dacă utilizatorul lucrează pe orizontală sau verticală. Porturile si conectorii sunt situate pe lateral. Tableta are trei butoane, resetare – ON / OFF şi control al volumului. Celelalte controale se realizeaza prin atingerera ecranului .

Pe panoul frontal se regăseşte o camera web de 0,3 megapixeli. Acest lucru nu este în mod clar hardware-ul care va satisface un fotograf autodidact, dar se prezintă destul de bine în videoconferinţă pe Skype.

Designerii au comprimat toate porturile de comunicare pe o singura parte.  Aveţi acces la un set clasic, care constă dintr-un port micro-USB, mini-HDMI, slot pentru card SDHC, conector jack de 3,5 mm şi o reţea dedicata de alimentare. Pentru cei care preferă un port USB full-size, producătorul a adaugat el în pachet un adaptor care permite conectarea de stick-uri de memorie şi modemuri 3G.

GoClever Tab A971 este echipat cu un card de retea care acceptă standardul WiFi b / g / n.Tableta are o baterie litiu-polimer, cu o capacitate de 6000 mAh ce permite o autonomie de cinci ore consecutiv, cu folosirea dispozitivului pentru navigare pe internet.

Dispozitivul suportă Adobe Flash, versiunea 11.1. Nu a înregistrat probleme cu afişarea de clipuri video postate pe Internet. Puteţi rula jocuri din browser-ul dvs., acestea fiind afisate in modul ecran complet.

În ceea ce priveşte compatibilitatea cu formate media, precum şi suite de birou, echipamentul a deschis fără probleme orice extensie comună, variind de la EPUB (carte virtuală) şi salvat în format PDF, documente şi fotografii, la filme (AVI, MKV, RMVB, 3GP, MP4) şi muzică (FLAC, WAV şi MP3). Capacităţile hardware ale aparatului permit, de asemenea, să  rulati clipuri în format Full HD, deşi rezoluţia completă va fi afişată numai atunci când dispozitivul este conectat la televizor.

Un dezavantaj este lipsa modemmului 3G care reduce confortul de utilizare şi a dispozitivului şi GPS receiver integrat.

Pentru acest dispozitiv consumatorul va trebui să plătească aproximativ 849 lei.  Mai multe detalii găsiţi pe site-ul producătorului.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...