Revolut își adaugă în portofoliul oferit clienților 22 de noi token-uri

Aplicația financiară Revolut a anunțat astăzi că oferă clinșilor săi posibilitatea de a face tranzacții cu încă 22 de noi token-uri. Portofoliul de criptomonede oferit de compania ajunge astfel la 80, reprezentând o creștere de 8 ori a listei de tokenuri disponibile în aplicație, față de începutul anului 2021.
Ion Dobreanu - mie, 03 aug. 2022, 16:50
Revolut își adaugă în portofoliul oferit clienților 22 de noi token-uri

Noile tokenuri pot fi tranzacționate în aplicație atât de utilizatorii din Regatul Unit, cât și de cei din Spațiul Economic European, iar printre ele se numără: tokenul Metaverse APE, două tokenuri DeFi – REQ, ETC, și o serie de alte criptomonede populare precum: CLV, FORTH, AVAX, SAND, GALA, AXS, JASMY, ENS, DASH, FLOW, IMX, CRO, IDEX, REN, SPELL, PERP, BICO, COTI, MLN.

„Acesta este un an important pentru produsul cripto și ne-am propus să extindem și mai mult oferta noastră, din dorința de a da clienților și mai mult control asupra resurselor lor financiare și pentru a le oferi acces în siguranță la noi instrumente și servicii construite în spațiul criptografic”, a declarat Emil Urmanshin, Crypto General Manager la Revolut.

Revolut oferă o gamă largă de produse financiare prin aplicația sa financiară, iar cripto este o caracteristică din ce în ce mai populară. Există mai multe modalități de a cumpăra și vinde criptomonede pe Revolut: clienții pot configura un ordin stop sau o limită, astfel încât să nu fie nevoiți să cronometreze piața, sau să folosească funcția Cumpărare recurentă pentru a media volatilitatea. Clienții pot, de asemenea, să apeleze la funcționalitatea de rotunjire și să direcționeze banii economisiți prin această funcție, atunci când fac cumpărături cu Revolut, către portofelul cu criptomonede.

În România, datele arată interesul în creștere al consumatorilor față de investițiile în criptomonede. În primele șase luni ale anului, numărul clienților români Revolut interesați de criptomonede a crescut cu 15%, iar numărul tranzacțiilor a crescut cu 7% față de aceeași perioadă a anului trecut. Numai în iulie 2022, numărul românilor care au folosit Revolut ca să cumpere criptomonede a progresat cu 10%..

Tokenurile sunt disponibile pentru toți clienții, indiferent de plan, iar pentru a beneficia de comisioane mai avantajoase, utilizatorii Standard pot face upgrade la unul dintre planurile plătite. Clienții pot investi în jetoane cripto de la 1 euro. Revolut explorează modalități de a introduce retragerile criptografice pentru clienții europeni, care ar putea, astfel, să își transfere jetoanele de la Revolut către portofelele și platformele de tranzacționare externe.

Ca parte a obiectivului de a transforma Revolut în cel mai sigur loc pentru a tranzacționa, utiliza și învăța despre cripto, aplicația comunică în mod regulat clienților că tokenurile cripto sunt active volatile și prețurile se pot schimba rapid.

Revolut crede în extinderea accesului la criptomonede și, de asemenea, recunoaște că acestea pot să nu fie investiția potrivită pentru toată lumea. Astfel, Revolut își încurajează clienții să de documenteze despre diferitele criptomonede și riscurile și oportunitățile aduse de acestea, înainte de a cumpăra sau de a vinde.

Clienții ar trebui să se informeze din surse independente și să învețe diferențele dintre tokenuri, precum și să ia în considerare circumstanțele lor personale atunci când cumpără sau vând cripto. Criptomonedele sunt nereglementate. Fondurile nu sunt protejate și prețul lor este extrem de volatil. Câștigurile pot fi impozitate.

Despre Revolut

Revolut este prima aplicație financiară care ajută utilizatorii din toată lumea să își folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, Revolut s-a lansat în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani și schimb valutar. În prezent, peste 20 milioane de clienți din lume, din care mai mult de 2 milioane din România, folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza peste 250 de milioane de tranzacții pe lună.

Te-ar mai putea interesa și
Exporturile UE de ciocolată au crescut anul trecut cu 35% faţă de 2013 – date Eurostat
Exporturile UE de ciocolată au crescut anul trecut cu 35% faţă de 2013 – date Eurostat
Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut în ţările din afara blocului comunitar 867.000 de tone de ciocolată şi batoane de ciocolată, cu 2% mai mult faţă de 2022 (852.000......
Burduja: România are cel mai mic preţ din regiune la energie electrică
Burduja: România are cel mai mic preţ din regiune la energie electrică
România are un preţ la energie electrică cel mai mic din regiune, fiind un efect al investiţiilor în "energie verde, ...
Unii producători auto germani sunt afectaţi de prăbuşirea podului din Baltimore
Unii producători auto germani sunt afectaţi de prăbuşirea podului din Baltimore
Prăbuşirea podului Francis Scott Key din Baltimore are efecte diferite asupra producătorilor de automobile din Germania, ...
Aderare parțială Schengen – Despescu, MAI: Pasagerii nu au nicio obligaţie suplimentară, acestea sunt exclusiv în sarcina autorităţilor
Aderare parțială Schengen – Despescu, MAI: Pasagerii nu au nicio obligaţie suplimentară, acestea sunt exclusiv ...
Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a afirmat, joi, că, începând cu ziua de duminică, ...