Revolut lansează primul program de loializare pan-european pentru carduri de debit, Puncte Revolut

Revolut a anunțat astăzi că lansat programul său pan-european de loializare, Puncte Revolut (RevPoints). Această nouă inițiativă a Revolut le permite clienților săi utilizatori de carduri de debit să transforme punctele câștigate ca urmare a plăților realizate cu Revolut în beneficii precum mile de zbor, discount-uri la furnizori de servicii turistice și atracții, la cazare și altele.
Economica.net - mar, 25 iun. 2024, 21:33
Revolut lansează primul program de loializare pan-european pentru carduri de debit, Puncte Revolut

Punctele Revolut se transformă fără a fi nevoie de card de credit sau de accesul la un anumit plan financiar oferit de banca digitală. Clienții își pot transfera punctele obținute către una dintre companiile de transport aerian incluse în listele Avios sau Flying Blue, printre care și British Airways Executive Club, Iberia Plus, Vueling Club, Air France, KLM, TAROM, Air Europa, sau către alte oferte disponibile în aplicație, pentru utilizarea altor funcționalități Revolut.

În plus, Punctele Revolut pot fi transformate și în reduceri la cazările rezervate cu sejururi sau la atracțiile turistice alese pentru concediul de vară, folosind Activități. Punctele Revolut mai au utilitate și atunci când clienți fac plăți către comercianți care folosesc soluția de checkout Revolut Pay. În funcție de tipul de plan deținut, clienții pot acumula până la 1 punct/ 1 euro cheltuit și chiar pot accelera acumularea de puncte dacă optează pentru rotunjirea mărunțișului. Programul de loializare mai aduce și alte modalități de a dobândi puncte, folosind alte funcționalități din aplicație precum Sejururi și Activități.

Noii utilizatori își pot începe experiența cu Punctele Revolut accesând oferta de 3.000 de puncte (echivalentul a 3.000 de mile de zbor sau până la 60 de euro discount la servicii turistice), după ce fac 150 de plăți eligibile pentru recompensarea cu Puncte Revolut. De asemenea, 10.000 de Puncte Revolut sunt acordate ca bonus la upgrade-ul planului, dacă se atinge limita pentru plățile efectuate în primele 90 de zile.

Pentru cheltuieli lunare de aproximativ 2.500 de euro, un utilizator Revolut Ultra poate primi până la 30.000 de Puncte Revolut care pot acoperi integral biletul de avion dus-întors din Europa către New York sau un discount de 600 de euro la cazarea la hotel.

De la primele teste făcute cu acest produs, în septembrie 2023, în șapte piețe europene, peste 1 miliard de Puncte Revolut au fost acordate clienților, ceea ce se traduce în aproape 120 de milioane de puncte oferite utilizatorilor din aceste țări.

„La Revolut, prioritatea este să ajutăm clienții să obțină cât mai mult de la banii lor. Punctele Revolut au fost create ca să transforme cheltuielile de zi cu zi în produse și experiențe pe care utilizatorii le îndrăgesc, transformând rutina cumpărăturilor în recompense. Spre deosebire de alte programe de loializare, Punctele Revolut sunt accesibile tuturor clienților noștri care pot avea astfel șansa de a-și maximiza beneficiile oferite de contul lor bancar principal, Revolut, fără a fi constrânși să utilizeze și un card de credit”, a explicat Christopher Guttridge, Director General Produs Lifestyle Revolut.

Clienții Revolut care au optat pentru un plan cu plată Premium, Metal sau Ultra primesc, pe lângă punctele obținute pentru achizițiile zilnice, și o varietate de abonamente incluse la alte servicii și aplicații precum Freeletics, SleepCycle, Financial Times, Tinder, NordVPN și altele. De la lansarea acestora, Revolut a continuat să adauge noi și noi beneficii, iar mai multe beneficii de la parteneri vor deveni valabile în curând.

Te-ar mai putea interesa și
Emmanuel Macron a acceptat demisia Guvernului francez, care va funcționa ca un cabinet interimar
Emmanuel Macron a acceptat demisia Guvernului francez, care va funcționa ca un cabinet interimar
Preşedintele francez Emmanuel Macron a acceptat marţi demisia guvernului premierului Gabriel Attal, după eşecul acestuia de a obţine o majoritate pentru coaliţia pro-prezidenţială la......
APIA: Fermierii trebuie să respecte interdicția de a incendia miriștile și vegetaţia pajiştilor permanente, pentru a putea accesa plățile directe și fondurile de dezvoltare rurală
APIA: Fermierii trebuie să respecte interdicția de a incendia miriștile și vegetaţia pajiştilor permanente, pentru ...
Fermierii au obligaţia respectării interdicţiilor de a incendia miriştile şi vegetaţia pajiştilor permanente, începând ...
România, cel mai mare exportator de cereale din UE în primele săptămâni ale sezonului 2024 – 2025
România, cel mai mare exportator de cereale din UE în primele săptămâni ale sezonului 2024 – 2025
În primele două săptămâni din sezonul 2024/25, Uniunea Europeană a exportat o cantitate de 788.201 de tone de grâu ...
Vânzările de ceasuri elvețiene de lux au scăzut puternic, în special ca urmare a prăbușirii cererii în China
Vânzările de ceasuri elvețiene de lux au scăzut puternic, în special ca urmare a prăbușirii cererii în China
Vânzările de ceasuri elveţiene de lux sunt în scădere semnificativă, în condiţiile în care consumatorii îşi regândesc ...