Revolut Ultra – Care sunt avantajele noului plan financiar premium, cu un card placat cu platină

Revolut, aplicaţia financiară globală cu peste 30 de milioane de clienţi la nivel mondial, lansează vineri Ultra, plan financiar exclusivist, cu caracteristicile card de membru, potrivit unui comunicat al companiei.
AGERPRES - vin, 16 iun. 2023, 13:41
Revolut Ultra - Care sunt avantajele noului plan financiar premium, cu un card placat cu platină

Cu peste 430.000 de persoane înscrise pe lista de aşteptare în Spaţiul Economic European (SEE) şi Regatul Unit, noul plan vine cu o serie de avantaje şi ţinteşte să devină liderul categoriei serviciilor financiare premium, scrie Agerpres.

„Designerii Revolut au ales cel mai apreciat şi mai sofisticat metal preţios pentru a-l adăuga cardului Revolut – platina. Aceasta vorbeşte de la sine despre promisiunea noului produs, care va oferi o serie de beneficii din categoria premium prin intermediul unor abonamente exclusive oferite de parteneri bine cunoscuţi precum Financial Times, ClassPass, WeWork, alături de o protecţie suplimentară a achiziţiilor, care va fi majorată până la suma de 10.000 de lire sterline pe an şi serviciul de suport clienţi disponibil 24/7”, se menţionează în comunicat.

Cardurile Ultra vor fi emise de Mastercard, ceea ce marchează o nouă etapă importantă pentru colaborarea dintre cele două companii, un atu pentru dezvoltarea globală a Revolut, mai ales în SUA.

Ultra este conceput pentru a fi un excepţional companion de călătorie. Astfel, membrii Ultra vor avea acces la peste 1.400 de lounge-uri în aeroporturi din toată lumea, inclusiv la servicii conexe (restaurant).

„Dacă planurile se schimbă pe neprevăzute, Ultra oferă şi asigurare pentru anularea din orice motiv. Aceasta le oferă clienţilor libertate şi flexibilitate atunci când călătoresc, şi poate ajunge până la 420 de lire sterline în funcţie de tipul activităţii. Indiferent de motivul anulării unei călătorii, clienţii Ultra pot primi înapoi banii pentru zboruri, biletele de tren, cazarea sau biletele la evenimente diverse, în valoare de până la 5.000 de lire sterline (se aplică termeni şi condiţii)”, se mai precizează în comunicat.

Clienţii Ultra au, de asemenea, o serie de avantaje incluse precum asigurarea medicală de urgenţă, acoperirea pentru probleme stomatologice, acoperirea pentru sporturi de iarnă. De asemenea, Ultra include şi asigurarea de exces pentru închirierea de vehicule auto, pentru bagaje pierdute sau deteriorate, pentru zboruri întârziate (se aplică termeni şi condiţii).

În plus, utilizatorii Ultra vor beneficia de cashback de 10% la cazările rezervate cu Revolut Sejururi (funcţia de rezervare cazări inclusă în aplicaţie) şi se vor bucura de acces nelimitat la schimbul valutar în 30 de monede, precum şi de o limită de retragere de numerar de 2.000 lire sterline sau euro pe lună.

Un client poate retrage numerar de la un ATM în valoare de până la 2.000 de lire sterline în fiecare lună, economisind astfel până la 40 de lire sterline pe an în comisioane.

Oferta include credite şi abonamente de la branduri, printre care Financial Times Premium, ClassPass, WeWork, NordVPN şi altele – în valoare totală de peste 2.100 lire sterline pe an .

Ultra oferă şi protecţie pentru achiziţii în valoare de maximum 10.000 de lire sterline pe an, pentru bunurile cumpărate cu Revolut, deteriorate la livrare, protecţie de până la 5.000 de lire sterline pentru anularea unor evenimente şi protecţia rambursării de 600 de lire sterline pentru achiziţii eligibile, în primele 90 de zile de la realizarea achiziţiei (se aplică termeni şi condiţii).

În cazul clienţilor din România, preţul pentru un an de zile al acestui plan este de 2.640 de lei, iar, în schimb, utilizatorul beneficiază de avantaje evaluate la 4.100+2 lire sterline, inclusiv pentru produsele de lifestyle.

Ultra oferă şi cele mai bune limite pentru investiţiile în mărfuri şi acţiuni. Zece tranzacţii cu acţiuni pe bursă oferite gratuit în fiecare lună după care se aplică un comision de 0,12% per tranzacţie (comparativ cu 0,25% pentru Metal) şi dobândă aplicată zilnic la sumele din Seifurile Vaults.

Revolut este prima aplicaţie financiară care ajută utilizatorii din toată lumea să îşi folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, Revolut s-a lansat în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani şi schimb valutar. În prezent, 30 milioane de clienţi din lume, din care mai mult de 2,9 milioane din România, folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza peste 400 de milioane de tranzacţii pe lună.

Te-ar mai putea interesa și
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste masive
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste ...
Guvernul francez a dat sâmbătă publicităţii o serie de măsuri suplimentare în favoarea agricultorilor, în speranţa că va încheia odată pentru totdeauna criza apărută la începutul......
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea Bulevardului Ghencea
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea ...
Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce a atribuit contractul pentru ...
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub ...
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale ...