1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 12 º

After Business

Revoluţie la Coca-Cola: Scoate o nouă băutură. Nu vine la sticlă sau la cutie

Coca-Cola scoate o băutură nouă, diferită de toate produsele comercializate până acum. Nu va veni într-o sticlă sau într-o doză metalică, ci într-un mic recipient. Este vorba de un concentrat disponibil în patru arome care va fi îmbuteliat în recipiente mici cu picurător.

11 sep, 2012 | ECONOMICA.net

Astfel, cu doar căteva picături adăugate într-un pahar cu apă se obţine o băutură aromată. Siropul se numeşte Dasani Drops şi va fi disponibil în patru arome: căpşune şi kiwi, limonadă roz, ananas şi cocos şi fructe de pădure. Un recipient costă patru dolari şi este suficient pentru obţinerea a 32 de doze, scrie brandchannel.com. Concentratul are "zero calorii" datorită îndulcitorului artificial pe care îl conţine.

Recipientul este de mici dimensiuni astfel că poate fi ţinut într-o poşetă sau în buzunar.  De anul viitor, siropul ar putea primi şi alte arome.

Gigantul american Coca-Cola a anunţat că a realizat prima sa livrare de băuturi carbogazoase în Myanmar, după o pauză de 60 de ani, profitând de ridicarea sancţiunilor americane impuse asupra guvernului birmanez

Compania americană a anunţat şi că doreşte să înceapă producţia locală cât mai repede cu putinţă, şi că dispune deja de un acord de distribuţie cu un producător local de băuturi răcoritoare, Pinya.

Coca-Cola şi-a anunţat încă din luna iunie intenţia de a reveni în Myanmar, promiţând investiţii semnificative în următorii trei până la cinci ani.

Interzis în Bolivia

Ministrul bolivian de externe, David Choquehuanca, a anunţat că guvernul va interzice comercializarea Coca-Cola pe teritoriul Boliviei începând cu data de 21 decembrie, scrie ediţia în limba engleză a publicaţiei Pravda.

Data de 21 decembrie 2012 reprezintă în calendarul maya sfârşitul unui ciclu, iar ministrul bolivian a spus că prin interzicerea Coca-Cola ţara va marca sfârşitul erei capitaliste şi al egoismului şi începutul unei noi ere.

Coca-Cola nu este singura companie multinaţională care are pobleme în Bolivia. McDonald's şi-a încetat definitiv activitatea din motive economice.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO