1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 34 º

Companii

Rewe România a deschis şase noi magazine Penny Market în decembrie, ajungând la o reţea de 221 magazine

REWE România continuă să-şi extindă reţeaua, cu deschiderea a şase noi magazine Penny Market, în cinci judeţe şi în Bucureşti, ajungând astfel la 221 de unităţi operaţionale în România, au anunţat, vineri, reprezentanţi ai retailerului.

29 dec, 2017 | Agerpres

Până în prezent au fost deschise, în luna decembrie, magazine Penny Market la Râmnicu Valcea, cu o suprafaţă de vânzare de 797,05 metri pătraţi şi o echipă de 15 angajaţi, Penny Market în Bucureşti, cu o echipă de 15 de angajaţi, 4 case de marcat, şi o suprafaţă de vânzare de 714,8 metri pătraţi, Penny Market din Domneşti, în comuna Domneşti, sat Clinceni, judetul Ilfov. Magazinul are o suprafaţă de vânzare de 851 metri pătraţi şi 82 de locuri de parcare. Aici au fost create 15 noi locuri de muncă. Noul spaţiu va avea, începând cu luna ianuarie, şi o măcelarie.

Penny Market din Sântana, judeţul Arad, a fost deschis pe 22 decembrie, are o echipă de 14 de angajaţi, o suprafaţă de vânzare de 850 metri pătraţi şi 102 de locuri de parcare.

Penny Market din Berca, judeţul Buzău, va avea o echipă de 16 de angajaţi, o suprafaţă de vânzare de 831,5 metri pătraţi şi 85 de locuri de parcare.

Urmează să se deschidă până la finalul anului Penny Market din Balş, cu o suprafaţă de vânzare de 856,8 metri pătraţi şi 46 de locuri de parcare.

Magazinele Penny Market îşi vor primi clienţii cu o varietate de legume şi fructe proaspete în raionul aflat chiar la intrare şi vor pune la dispoziţia clienţilor o gamă largă de specialităţi de panificaţie şi patiserie. Produsele de peşte şi mezelurile completează varietatea produselor proaspete şi accesibile pentru fiecare moment al zilei, precum şi gama consistenta de produse lactate, brânzeturi şi carne proaspătă.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piaţa locală în anul 2005.

Întreaga reţea este deservită de trei centre logistice situate la Ştefăneştii de Jos, Turda şi Bacău. În prezent, REWE România deţine 221 magazine Penny Market la nivel naţional şi activează cu un număr de peste 4.000 de angajaţi

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO