1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Rewe România deschide cinci noi magazine în format standard Penny Market

Rewe România continuă planul de extindere şi deschide cinci noi magazine în format standard Penny Market, în patru judeţe din România, grupul german urmând să ajungă la finalul lunii noiembrie, împreună cu reţeaua XXL Mega Discount, la 193 de magazine operaţionale, potrivit unui comunicat al companiei remis luni AGERPRES.

31 oct, 2016 | Agerpres

Noile deschideri fac parte din planul de dezvoltare a reţelei Penny Market, unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din ţară, parte a grupului Rewe România.

Cele cinci noi magazine vor fi deschise pe parcursul lunii noiembrie, în patru judeţe din ţară. Prima deschidere va avea loc pe 2 noiembrie a.c. în Satu Mare, magazinul având o suprafaţă de 1.440 metri pătraţi şi un spaţiu de parcare cu 56 de locuri.

Noul Penny Market din Tomeşti, judeţul Iaşi, va fi inaugurat pe 16 noiembrie a.c., acesta având o suprafaţă de 1.181 metri pătraţi şi un spaţiu de parcare cu 55 de locuri.

Pe 23 noiembrie, Penny Market va deschide două noi magazine în Bucureşti şi Buftea, cu suprafeţe de 1.402 metri pătraţi, respectiv, 1.305 metri pătraţi.

Magazinul Penny Market din Oradea, va fi deschis pe 30 noiembrie a.c., şi se va întinde pe o suprafaţă de aproximativ 1.354 metri pătraţi, şi va asigura 56 de locuri de parcare.

Odată cu deschiderile din Satu Mare, Tomeşti, Bucureşti, Buftea şi Oradea, reţeaua Penny Market va ajunge la 185 de magazine.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german Rewe şi unul dintre cei mai activi retaileri din România. Grupul Rewe România mai deţine şi opt magazine XXL Mega Discount, şase dintre ele urmând a fi transformate în Penny Market în cursul anului 2017.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO