1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

Ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în sectorul 4, suspendată pe durata sărbătorilor de iarnă

Ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în sectorul 4 va fi suspendată între 20 decembrie 2012 şi 9 ianuarie 2013, excepţie de la decizia primarului Cristian Popescu Piedone făcând autovehiculele care vor bloca accesul în spitale, instituţii de interes public şi local, staţii RATB şi intersecţii.

17 dec, 2012 | Mediafax

Potrivit autorităţilor locale ale sectorului 4, măsura a fost luată, ca şi anul trecut, pe durata sărbătorilor de iarnă, pentru a veni în ajutorul bucureştenilor grăbiţi să se aprovizioneze.

"Am decis să nu se mai ridice maşini în această perioadă, pentru a veni în sprijinul celor care, grăbiţi să se aprovizioneze cu produse pentru masa de sărbători, să cumpere bradul de Crăciun şi cadouri pentru cei dragi, pot uita că parcarea neregulamentară a autovehiculelor atrage după sine ridicarea acestora. În acelaşi timp, cei care, spre exemplu, blochează intrarea într-un spital, trebuie să conştientizeze că prin gestul lor pot pune în pericol viaţa unui om", spune primarul sectorului 4, citat într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Primăria Sectorului 4 avertizează totodată că maşinile care vor bloca accesul în spitale, instituţii de interes public şi local, staţii RATB şi intersecţii vor fi ridicate de utilajele firmei care asigură acest serviciu, proprietarii autoturismelor riscând şi sancţiuni aplicate de Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO