1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Romaero cere de la fosta Phoenicia Hotels daune de peste un milion de euro

Romaero a deschis procedura de reziliere la Tribunalul Bucureşti a contractului de asociere cu Overseas Accomodations Services (fosta Phoenicia Hotels), încheiat acum şapte ani, în vederea dezvoltării unui centru de afaceri.

21 aug, 2014 | | ECONOMICA.net

Producătorul de subansamble aeronautice Romaero Bucureşti (RORX) a cerut rezilierea contractului de asociere cu Overseas Accomodations Services (fosta Phoenicia Hotels), încheiat acum şapte ani, în vederea dezvoltării unui centru de afaceri.

De asemeni, Romaero cere foştilor asociaţi daune de peste un milion de euro pentru neîndeplinirea obligaţiilor prevăzute în contract.

Conform contractului de asociere de acum şapte ani, Romaero a participat cu aport în natură (imobile şi terenuri din apropierea sediului) evaluat la 8 milioane de euro, la proiectul de dezvoltare a unui centru de afaceri.
Phoenicia Hotels urma să investească 10,5 milioane de euro, Romaero obţinând astfel 43% din participaţia la asociere, valabilă pe 20 de ani.

Fondată în 1920, Romaero şi-a trăit perioada de glorie între 1968 şi jumătatea anilor '80, când a produs avioane Islander, Defender 4000 şi BAC 1-11.

Citeşte şi

Romaero vrea să-şi vândă imobilele puse la bătaie în asocierea cu Phoenicia Hotels
 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO