România, promovată în catalogul din 2013 al turoperatorului german ITS Reisen

Turoperatorul german ITS Reisen, parte a concernului Rewe, va promova în catalogul din 2013, destinaţii turistice din România, începând cu Delta Dunării, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului /MDRT/, remis, marţi, AGERPRES.
Economica.net - mar, 13 nov. 2012, 12:49
România, promovată în catalogul din 2013 al turoperatorului german ITS Reisen

Astfel, ITS Reisen intenţionează să extindă, pentru anul viitor, promovarea pentru România, printr-o broşură dedicată ţării noastre, distribuită în Germania, Austria şi Elveţia, ce va prezenta destinaţii şi produse turistice specifice ţării noastre.

Principalele forme de turism vor viza Delta Dunării, circuitele culturale, dar şi turismul activ şi în natură, manifestat mai ales sub formă de drumeţii şi activităţi de observare a florei şi faunei.

Catalogul, ce va fi produs până la sfârşitul lunii noiembrie, urmează să fie distribuit, în 2013, de circa 2.500 de agenţii care vând produsele ITS în cele trei ţări amintite.

Totodată, potrivit MDRT, România va continua să apară în catalogul ‘City Trips’ al turoperatorului german, cu destinaţii ca Bucureşti şi Sibiu.

Decizia a fost luată în urma discuţiilor demarate de către secretarul de stat Cristian Bărhălescu cu reprezentanţii ITS Reisen în luna august, la Berlin, şi continuate în octombrie, la Salzburg, cu ocazia lansării Catalogului ITS 2013.

ITS Reisen face parte, alături de Jahn Reisen, Tjaereborg, ADAC Reisen, LTUplus, Dertour şi Meiers Weltreisen, din divizia de turism a concernului Rewe, locul doi în topul concernelor turistice din Germania, în funcţie de profit.

Compania deţine peste 2.500 de agenţii de turism proprii, în franciză sau în cooperare cu alte agenţii de turism, dar şi agenţii de incoming proprii în 13 ţări.

ITS este unul dintre turoperatorii care au înregistrat creştere pe piaţă şi care atrag turişti interesaţi de formele de turism caracteristice României, aşa cum au fost ele identificate în studiile şi documentele strategice realizate pentru MDRT în domeniu.

MDRT gestionează planul naţional de marketing şi promovare turistică, elaborat pe baza unor studii şi documente strategice, şi care prevede un set de acţiuni specifice, printre care şi cele destinate promovării prin intermediul turoperatorilor.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...