1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Lanţul Dedeman ajunge la 40 de magazine

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, va deschide vineri, la Târgu Jiu, cel de-al 40-lea magazin al reţelei. 

16 sep, 2014 | ECONOMICA.net

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, deţinut de fraţii Pavăl, deschide vineri 19 septembrie, un magazin în Târgu Jiu, informează compania. Unitatea este situată pe str. Termocentralei nr. 33, are o suprafaţă de peste 12.000 mp., dispune de 380 de locuri de parcare şi va comercializa peste 45.000 de produse pentru construcţii şi amenajări interioare.

Deschiderea la Târgu Jiu a celui de-al 4-lea magazin din 2014 şi al 40-lea alreţelei naţionale face parte din strategia de extindere a companiei Dedeman ce vizează acoperirea integrală a ţării, cu un număr de 50 de magazine, în următorii doi ani. "Criza a trezit în randul consumatorilor un fel de patriotism care dovedeşte inteligenţa clienţilor noştri, care văd colaborarea cu firme româneşti ca pe o soluţie de relansare a economiei. Din acest punct de vedere ne mândrim că suntem suport dar şi locomotivă pentru producătorii români, 80% din produsele noastre fiind achiziţionate de la furnizori locali, care au crescut şi s-au dezvoltat odată cu noi", a declarat Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman.

Magazinul din Târgu Jiu are 170 de angajaţi şi oferă servicii adiţionale precum: serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor, retur produse. Totodată au fost create şi parteneriate cu 3 instituţii de creditare la care clienţii pot apela pentru a obţine finanţarea necesară proiectelor de mari dimensiuni.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO