1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

Companii

Românii îşi petrec vacanţele de iarnă în destinaţii exotice - sondaj Wizz Tours

Românii preferă destinaţiile exotice pentru vacanţa de iarnă, arată un sondaj realizat de Wizz Tours pe pagina de Facebook. 

20 dec, 2016 | ECONOMICA.net

72% dintre românii care îşi petrec vacanţa de iarnă în străinătate preferă destinaţiile exotice, la plajă, în detrimentul destinațiilor de ski, arată sonsajul realizat de Wizz Tours, divizia de vacanţe a companiei aeriene Wizz Air.

Alți turişti din Europa Centrală şi de Est, precum polonezii sau ungurii, au aceleaşi preferinţe pentru staţiunile din zonele calde în loc de pârtii şi zăpadă. Pentru sezonul rece, Wizz Tours pune la dispoziţia românilor diverse destinaţii exotice precum Tenerife, Cipru, Dubai, Malta sau Larnaca, ultimele trei fiind disponibile acum şi din Cluj-Napoca.

87% dintre românii intervievaţi au răspuns că preferă să călătorească în străinătate în această iarnă, iar 84% de respondenţi au menționat că aleg să se deplaseze cu avionul spre destinaţiile dorite, la fel ca şi polonezii şi ungurii.

Cei mai mulţi participanţi la sondaj au menţionat, de asemenea, că vor alege o nouă destinaţie pentru vacanţă: 89% dintre polonezi caută locuri noi, interesante, în timp ce 72% dintre români vor călători într-un oraş diferit de opţiunile lor anterioare. Acest fapt arată că oamenii se bucură de multitudinea de destinaţii oferite de Wizz Tours.

Lansat în 2013 în Ungaria şi Polonia şi în primăvara lui 2016 şi în România, serviciul Wizz Tours a generat vânzări de 11,9 milioane de euro, arată ultimul raport financiar al companiei. Prin Wizz Tours, pasagerii îşi pot cumpăra pachete de vacanţă, adică bilete de avion şi cazare la hoteluri. 

CITEŞTE ŞI Wizz Air oferă românilor vacanţe cu preţuri între 150 şi 25.000 de euro

Platforma de călătorii Wizz Tours dispune de o reţea importantă de destinaţii ce satisfac preferinţele tuturor clienţilor: 30.000 de hoteluri, în peste 480 de destinaţii, de la hoteluri de 5 stele la cazări pentru bugete mai reduse.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO