1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Romaqua a investit peste 200 mil. lei în ultimii cinci ani în fabrica de bere de la Sebeş

Producătorul de apă minerală Romaqua Group a investit în ultimii cinci ani peste 200 de milioane de lei în fabrica de bere pe care o deţine la Sebeş, unde produce 60.000 de litri pe oră, a anunţat joi compania.

16 mai, 2013 | ECONOMICA.net

Fabrica de bere Sebeş, inaugurată în luna mai a anului 2008, este un proiect greenfield dezvoltat pe un teren de 25 de hectare.

Investiţia iniţială a fost de 140 milioane de lei, investiţiile totale derulate în cinci ani ridicându-se la peste 200 de milioane de lei.

"Chiar şi în condiţii de criză numărul de angajaţi de la fabrica de bere Sebeş a crescut de la 235 de angajati în 2008 la 270 de angajaţi în prezent. Mare parte din investiţiile derulate în cei cinci ani au fost în extinderea capacităţii de îmbuteliere la 60.000 de litri pe oră, dar şi în tehnologii pentru reducerea consumului de apă şi de energie electrică şi termică", se arată într-un comunicat al Romaqua.

Albacher a fost primul brand de bere produs la fabrica din Sebeş-Lancrăm, însă Romaqua a mai lansat încă două branduri de bere, Dorfer şi Mühlbacher.

Romaqua Group produce mai multe branduri de apă minerală, printre care şi Borsec, băuturi răcoritoare carbogazoase şi răcoritoare plate, seminţe de floarea soarelui, o băutură energizantă şi bere. Romaqua Group are peste 2.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de circa 140 de milioane de euro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO