1EUR = 4.8344 RON | Bucureşti 34 º

Companii

ROMATSA alocă 6,68 mil. lei pentru servicii de asigurare a salariaţilor în caz de pierdere a licenţei/brevetului

ROMATSA alocă până la 6,68 milioane lei, fără TVA, pentru un contract de servicii de asigurare a salariaţilor în caz de pierdere a licenţei/brevetului/certificatului de funcţionare, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice /SEAP/.

07 noi, 2014 | Agerpres

Tipul procedurii de selecţie a beneficiarului contractului va fi licitaţia deschisă, iar criteriul de atribuire preţul cel mai scăzut.

Durata contractului este de 12 luni de la data atribuirii.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 22 decembrie 2014, ora 10,00, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22 decembrie 2014, ora 11,00.

Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA se află sub autoritatea Ministerului Transporturilor. ROMATSA are statut de regie autonomă autofinanţată de importanţă naţională, deţine monopolul natural al serviciilor de trafic aerian şi nu primeşte de la bugetul statului sume pentru realizarea obiectivului de activitate sau pentru realizarea programului de investiţii şi dezvoltare.

Pentru serviciile de trafic aerian asigurate aeronavelor civile care survolează spaţiul aerian al României, Regia Autonomă ROMATSA aplică prevederile reglementărilor EUROCONTROL (Organizaţia Europeana pentru Siguranţa Navigaţiei Aeriene), la care România a aderat din anul 1996.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO