1EUR = 4.8246 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Romgaz vede scăderi mai mari de venituri şi profit în bugetul revizuit pe 2013, faţă de o variantă anterioară

Romgaz Mediaş (SNG) a publicat un nou buget rectificat de venituri şi cheltuieli pentru acest an, în care veniturile şi profitul sunt estimate în scădere, după ce săptămâna trecută a postat pe site, din greşeală, alt proiect de buget, potrivit directorului general al companiei, Virgil Metea.

03 dec, 2013 | Mediafax

Bugetul publicat săptămâna trecută a apărut pe site "din greşeală", iar varianta corectă este cea aprobată de Guvern în 28 noiembrie, a declarat Metea pentru MEDIAFAX.

În 28 noiembrie, Romgaz a publicat buget revizuit, pe care însă l-a retras de pe site după câteva ore, iar marţi a făcut public un nou proiect de buget, care prevede venituri de 4,34 miliarde lei, cheltuieli de 3,12 miliarde lei şi un profit net de 1,02 miliarde lei.

Bugetul anunţat în 28 noiembrie prevedea scăderea veniturilor cu 10%, de la 4,92 miliarde lei la 4,43 miliarde lei, iar profitul net era prevăzut să scadă de la 1,4 miliarde lei la 1,27 miliarde lei. De asemenea, cheltuielile companiei pentru acest an erau revizuite în scădere de la 3,24 miliarde de lei la 2,91 miliarde de lei.

Romgaz este deţinut de Departamentul pentru Energie.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO