1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Romgaz cumpără servicii de proiectare pentru modernizarea depozitului de înmagazinare de la Bilciureşti

Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz vrea să achiziţioneze servicii de proiectare pentru modernizarea infrastructurii sistemului de înmagazinare a gazelor pentru depozitul de la Bilciureşti iar valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de 3 milioane de lei, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

02 sep, 2015 | ECONOMICA.net

Contractul prevede elaborarea studiului de fezabilitate şi avizarea de către beneficiar a variantei optime, elaborarea proiectelor tehnice, obţinerea autorizaţiilor de construire şi elaborarea detaliilor de execuţie în funcţie de aria lucrărilor.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 19 octombrie 2015, ora 15,00.

Romgaz este cel mai mare producător şi principal furnizor de gaze naturale din România. Romgaz, prin Sucursala de Înmagazinare Subterană a Gazelor Naturale Ploieşti, operează şase depozite de înmagazinare gaze cu presiuni de operare între 10 şi 150 bari. Bilciureşti are capacitatea activă de 1,31 miliarde Smc/ciclu.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO