Rompetrol a numit un expert în FMCG în funcţia de director de marketing şi comunicare

Mihaela Ungar, fost director în cadrul Colgate-Palmolive şi expert în FMGC, a fost numită în funcţia de director de marketing şi comunicare corporativă a grupului Rompetrol, potrivit unui comunicat al companiei.
Economica.net - vin, 09 aug. 2013, 20:30
Rompetrol a numit un expert în FMCG în funcţia de director de marketing şi comunicare

Mihaela Ungar s-a alăturat echipei Rompetrol în contextul în care strategia grupului în următorii cinci ani vizează dezvoltarea activităţii de retail şi dezvoltarea diviziei internaţionale a KazMunayGas, compania naţională de petrol şi gaze din Kazakhstan şi unicul acţionar al grupului Rompetrol, se arată în comunicat.

‘Experienţa şi expertiza Mihaelei Ungar în FMCG (Fast-moving consumer goods) completează şi susţine intenţia Grupului de a trece la o nouă etapă a dezvoltării sale, consolidarea şi extinderea activăţilor de retail în România, dar şi în regiune Mării Negre. Creşterea reţelei de distribuţie a carburanţilor, o nouă imagine a staţiilor Rompetrol, corelarea serviciilor şi a produselor noastre cu nevoile clienţilor, ne vor permite să devenim cel mai important furnizor de energie vie, prima opţiune pentru clienţii care îşi doresc calitate’, a declarat Zhanat Tussupbekov, CEO al Grupului Rompetrol, citat în comunicat.

Mihaela Ungar şi-a început cariera în 1992, la Colgate – Palmolive, ocupând iniţial funcţia de Manager Produs Oral Care România, avansând ulterior în poziţii precum Marketing Manager România şi Republica Moldova, Marketing Manager- Produse de îngrijirea casei – Divizia din America Latină şi Marketing Manager Oral Care Professional Products în Filipine. Din 2000, Mihaela Ungar a deţinut funcţia de Director Marketing România şi Republica Moldova, cu rolul de a crea şi implementa strategiile comerciale şi de marketing pentru mărci precum Colgate, Palmolive, Protex, Lady Speed Stick, Mennen, Ajax şi Axion.

Noul director al Departamentului Marketing şi Comunicare Corporativă al Grupului Rompetrol a contribuit la înfiinţarea Consiliului Român pentru Publicitate (RAC), ce are ca scop dezvoltarea unui mediu de afaceri decent şi onest în România şi încurajarea autoreglemetării pieţei de publicitate. Timp de şase ani, Mihaela Ungar a condus acest organism, care a intrat în European Advertinsing Standards Alliance (EASA) înainte ca România să devină stat membru al Uniuniii Europene. RAC a încheiat un protocol de colaborare cu Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) prin care se transpune în practică codul de practică în publicitate.

Grupul Rompetrol este deţinut integral de compania naţională de petrol şi gaze din Kazahstan, KazMunayGas, şi este prezent în 12 ţări, cu majoritatea activelor şi operaţiunilor în Franţa, România, Spania şi sud-estul Europei.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Parlamentul austriac a votat în favoarea legii care impune tuturor adulților să se vaccineze anti-COVID-19
Parlamentul austriac a votat în favoarea legii care impune tuturor adulților să se vaccineze anti-COVID-19
Parlamentul de la Viena a adoptat joi legea privind obligaţia tuturor adulţilor de a se vaccina împotriva COVID-19, Austria ...
SUA au impus sancțiuni împotriva a patru actuali și foști oficiali ucrainieni, pe care-i acuză că se află în solda Moscovei
SUA au impus sancțiuni împotriva a patru actuali și foști oficiali ucrainieni, pe care-i acuză că se află în solda ...
Statele Unite au impus joi sancţiuni împotriva unor actuali şi foşti oficiali ucraineni pe care îi acuză de implicare ...
Angajații STB refuză să reia activitatea. Este posibil a greva să continue și mâine
Angajații STB refuză să reia activitatea. Este posibil a greva să continue și mâine
Personalul implicat în protestele de joi refuză să îşi reia activitatea, deşi instanţa a dispus suspendarea grevei, ...