1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Rompetrol Georgia donează 60.000 de litri de carburanți pentru campania împotriva COVID-19

Rompetrol Georgia se alătură eforturilor de combatere a COVID-19, printr-o donație de carburanți pentru instituțiile care se confruntă cu extinderea pandemiei, după ce acțiuni similare au fost întreprinse de membrele grupului KMG International din România, Republica Moldova și Bulgaria, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

04 mai, 2020 | ECONOMICA.net

Astfel, KMG Internațional, prin subsidiară Rompetrol Georgia, va dona un total de 60.000 de litri de carburanți Centrului de Coordonare a Situațiilor de Urgență și Asistență de Urgență din Georgia. Cantitățile vor fi livrate către mai multe puncte importante și vor acoperi necesarul din toată țară, pentru o perioadă de două luni. Donația are drept scop susținerea luptei luptei împotriva pandemiei de COVID-19.

Până în prezent, KMG International a sprijinit atât sistemul medical românesc, cât și autoritățile din Bulgaria și Republica Moldova, prin donații de carburanți, folosiți pentru gestionarea crizei declanșate în fiecare țară afectată de COVID-19.

Rompetrol este o prezență importantă în Georgia, cu aproape 15 ani de experiență pe piața locală. KMG International, prin Rompetrol Georgia, operează o rețea de 80 de stații de carburanți, în toată țara.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO