Rompetrol introduce în benzinării motorină cu aditivi speciali pentru iarnă

Rompetrol Downstream, divizia de retail a grupului Rompetrol, a început vânzarea de motorină din gama dedicată sezonului de iarnă, respectiv Efix Winter Diesel şi EfixS Winter Diesel, informează, miercuri, compania.
Economica.net - mie, 04 dec. 2013, 10:19
Rompetrol introduce în benzinării motorină cu aditivi speciali pentru iarnă

Produsele sunt disponibile începând cu luna decembrie în toate staţiile operate de Rompetrol în România (staţii proprii, Rompetrol Expres, Rompetrol Partener), dar şi în cele din Bulgaria, Republica Moldova şi Georgia.

Gama de motorine de iarnă este produsă la rafinăria Petromidia şi conţine aditivi speciali, care asigură o bună funcţionare a sistemului de alimentare a maşinii în condiţiile unor temperaturi joase, de până la minus 26 de grade Celsius, prin scăderea vâscozităţii şi, implicit, a eliminării depunerilor în filtre.

Începând cu data de 1 noiembrie 2013, Rompetrol Downstream a inclus vânzarea de roviniete în serviciile oferite în cele 130 de benzinării Rompetrol situate în toată ţara, inclusiv în cele patru puncte de distribuţie Litro aflate la km 88 şi km 139 pe autostrada Bucureşti – Constanţa, pe ambele sensuri de mers.

De asemenea, reprezentanţii companiei arată că, pentru localizarea rapidă a staţiilor din reţeaua de distribuţie, Rompetrol a dezvoltat pe site-ul propriu www.rompetrol.ro o facilitate care permite planificarea celei mai bune rute de mers, precum şi identificarea celor mai apropiate staţii care fac parte din lanţul de distribuţie: Rompetrol, Partener Rompetrol şi Expres, însoţite de descrierea produselor şi a serviciilor oferite de fiecare staţie.

Activităţile de retail ale grupului Rompetrol sunt desfăşurate în peste 1.100 de puncte de distribuţie carburanţi deţinute şi operate în ţări precum România, Franţa, Spania, Georgia, Bulgaria, Moldova, Ucraina.

În România, compania operează peste 750 puncte de distribuţie carburanţi, adică staţii proprii, Partener Rompetrol, staţii mobile Expres şi rezervoarele Fill&Go Fixed Unit.

În plus, grupul Rompetrol are 230 de staţii de distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi trei staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău, cu o capacitate totală de îmbuteliere de 60.000 de tone de GPL pe an.

Grupul Rompetrol este deţinut integral de compania kazahă se stat KazMunaiGaz.

Te-ar mai putea interesa și
Grindeanu: Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM
Grindeanu: Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM
Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde pentru ajutorul de restructurare. ...
Criză politică în Scoţia. Premierul Humza Yousaf a demisionat
Criză politică în Scoţia. Premierul Humza Yousaf a demisionat
Prim-ministrul Scoţiei, Humza Yousaf, a demisionat luni după ce nu a reuşit să obţină suficient sprijin pentru a supravieţui ...
GreenPoint Management, creștere substanțială a cantității de deșeuri preluate și valorificate în 2023. “Ne-am adaptat la toate provocările”
GreenPoint Management, creștere substanțială a cantității de deșeuri preluate și valorificate în 2023. “Ne-am adaptat ...
GreenPoint Management, companie care implementează obligațiile privind răspunderea extinsă a producătorilor în domeniul ...
SUA: Expansiunea parcurilor fotovoltaice pune în pericol o parte dintre cele mai bune terenuri arabile
SUA: Expansiunea parcurilor fotovoltaice pune în pericol o parte dintre cele mai bune terenuri arabile
Boom-ul energiei regenerabile riscă să prejudicieze o parte dintre cele mai bune terenuri arabile din America, în state ...