Rompetrol: serviciul de transfer de bani M-Pesa de la Vodafone România este disponibil în benzinăriile companiei

Vodafone România, în parteneriat cu Rompetrol Downstream, pune la dispoziţia clienţilor serviciul de transfer de bani M-Pesa în reţeaua de staţii de alimentare Rompetrol, a anunţat operatorul de telefonie.
Economica.net - mar, 01 mart. 2016, 11:36
Rompetrol: serviciul de transfer de bani M-Pesa de la Vodafone România este disponibil în benzinăriile companiei

Utilizatorii M-Pesa pot să retragă sau să depună bani, în regim non-stop, în cele 135 de staţii de alimentare ale Rompetrol din toată ţara. În plus, prin M-Pesa, clienţii Rompetrol îşi pot alimenta cardul Fill&Go direct de pe telefonul mobil, fără costuri suplimentare.

‘Utilizatorii M-Pesa pot folosi, acum, serviciul de transfer de bani în toate staţiile de alimentare Rompetrol, cu acces la fonduri imediat şi în regim non-stop. Parteneriatul strategic cu Rompetrol pune la dispoziţia clienţilor un număr crescut de locaţii moderne, inclusiv în zonele de tranzit unde utilizatorii se aşteaptă să găsească o varietate de servicii. Promoţional, clienţii care vor face retrageri de numerar din staţiile Rompetrol vor primi un bonus constând în minute naţionale şi internaţionale şi trafic de date în reţeaua Vodafone’, a spus Valentin Ştefan, director Business Development, Vodafone România.

‘Prin intermediul parteneriatului cu Vodafone România, clienţii noştri beneficiază de un pachet de servicii noi, care continuă programul de modernizare şi extindere a întregii reţele de distribuţie şi a celui de diversificare a experienţelor oferite clienţilor. În 2015, 118 staţii de alimentare au parcurs procesul de rebranding’, a declarat Mihaela Ungar, Chief Officer CEO Block, KMG International.

Pe lângă transferul de bani, M-Pesa permite plata direct de pe telefonul mobil a facturilor de utilităţi, plata la diverşi comercianţi sau reîncărcarea cartelei Vodafone.

Serviciul de plăţi şi transfer de bani M-Pesa poate fi accesat indiferent de modelul de telefon şi nu necesită conexiune internet, credit pe cartelă sau existenţa unui cont sau card bancar. De curând, utilizatorii M-Pesa au posibilitatea de a primi bani din străinatate, prin serviciul de transfer internaţional.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 57 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

România a fost prima ţară europeană în care serviciul M-Pesa a devenit disponibil, în martie 2014, pentru orice client Vodafone, abonat sau utilizator de cartela, indiferent de tipul de telefon folosit. Serviciul poate fi activat, gratuit, de către orice client Vodafone cu vârsta de peste 14 ani, la orice magazin afiliat M-Pesa. În acest moment, serviciul M-Pesa este disponibil într-o reţea extinsă de locaţii, ce include magazinele Vodafone, ale partenerilor săi şi locaţii Rompetrol.

KMG International, care deţine brandul Rompetrol, este una din cele mai puternice companii din România şi un important jucător în regiunea Mării Negre şi Mării Mediterane, având operaţiuni în 12 ţări, pe trei continente.

Cu activităţi în fiecare sector din domeniul petrolului şi al gazelor, KMG International deţine şi desfăşoară operaţiuni majore în rafinare, petrochimie, retail, trading, servicii industriale. În România, prin intermediul Rompetrol Downstream, companie membră a KMG International, operează peste 750 de puncte de distribuţie carburanţi (staţii proprii, staţii Partener, Rompetrol Express, baze interne de 9 şi 20 metri cubi), 230 de staţii distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi 3 staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău. Activităţile de retail ale companiei sunt desfăşurate în peste 1.000 de puncte de distribuţie carburanţi deţinute şi operate în Europa.

Te-ar mai putea interesa și
Euronext a obținut rezultate financiare peste așteptări, în bună măsură datorită preluării Bursei din Milano
Euronext a obținut rezultate financiare peste așteptări, în bună măsură datorită preluării Bursei din Milano
Operatorul bursier pan-european Euronext a raportat joi rezultate trimestriale peste aşteptări, sprijinite de achiziţionarea Borsa Italiana (foto sediul central), o tranzacţie de 4,3 miliarde de......
Serbia, Macedonia de Nord și Albania au semnat un acord pentru eliminarea controalelor la granițele dintre ele începând cu 2023
Serbia, Macedonia de Nord și Albania au semnat un acord pentru eliminarea controalelor la granițele dintre ele începând ...
Liderii din Serbia, Macedonia de Nord şi Albania au ajuns joi la Skopje la un acord ca din 2023 controalele la graniţele ...
Samsung estimează că piața de telefonie mobilă se va redresa în semestrul doi până la nivelul din 2019
Samsung estimează că piața de telefonie mobilă se va redresa în semestrul doi până la nivelul din 2019
Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co Ltd a anunţat joi că se aşteaptă la o cerere solidă pentru cipuri de memorie ...
CNSU a actualizat lista statelor în funcție de riscul epidemiologic reprezentat. Grecia intră în zona roșie
CNSU a actualizat lista statelor în funcție de riscul epidemiologic reprezentat. Grecia intră în zona roșie
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat în data de 29 iulie lista cu încadrarea țărilor în funcție ...