Romtelecom a introdus canalele Discovery pe platforma online Dolcetv.ro

Romtelecom, cel mai mare operator de comunicaţii fixe de pe piaţa locală, a îmbunătăţit grila de programe difuzate prin intermediul platformei Dolcetv.ro, introducând 14 noi canale documentare, de filme, știri și de desene animate.
Economica.net - mie, 29 mai 2013, 08:54
Romtelecom a introdus canalele Discovery pe platforma online Dolcetv.ro

Cele 14 noi canale sunt: BBC Knowledge, Discovery, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, ID Discovery Investigations, Shorts TV, TCM, Comedy Central, Cartoon Network, Boomerang, BBC World News, CNN și TLC.

“O parte dintre aceste noi canale au fost introduse în prima parte a acestui an în grila noastră de conținut liniar și pentru că noi credem în conceptul , a fost o decizie firească să le adăugăm și în lista de canale disponibile pe DolceTV.ro” a afirmat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie și Comercial Rezidențial, Romtelecom.

În grila Dolce TV se regăsesc la acest moment 40 de canale care pot fi urmărite live, înregistrări ale unor emisiuni de știri și sportive, dar și peste 50 de noi scurt-metraje, al căror număr va ajunge la peste 60 în iunie, inclusiv documentarul difuzat în exclusivitate la acest moment “Away to Norway”.

De asemenea, luna următoare vor fi adăugate în filmoteca dolcetv.ro și aproximativ 20 de filme premiate cu  Oscar sau înscrise în această cursă, pentru cei care iubesc mega-producțiile hollywoodiene.   

 

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea de miercurea viitoare, a declarat ministrul Economiei, Marton Nagy, într-o......
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...