1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Romtelecom şi Cosmote România au semnat un contract cu Ericsson pentru servicii de suport integrat

Romtelecom şi Cosmote România au semnat un contract pe şapte ani cu Ericsson pentru servicii de suport integrat în zona de Operare şi Întreţinere Reţea astfel că unităţile Întreţinere Reţea Pasivă, respectiv Monitorizare şi Operare Reţea Fixă şi Mobilă vor fi transferate la Ericsson România.

01 iul, 2014 | Agerpres

'Acest partener a fost selectat ca urmare a unei licitaţii la care au participat jucători importanţi de pe piaţa locală şi internaţională. Începând cu perioada următoare, un număr de aproximativ 730 angajaţi din echipele Romtelecom şi Cosmote anterior menţionate se vor alătura organizaţiei Ericsson Global Services', se spune în comunicat.

Contractul are o durată de 7 ani. Ericsson va prelua responsabilitatea pentru operarea şi întreţinerea reţelelor cu şi fără fir, transmisie, domenii core şi IP, precum şi operarea reţelelor pentru sistemele de suport operaţiuni ale Romtelecom şi Cosmote România.

Centrele Globale de Servicii ale Ericsson - situate în China, India, Mexic şi România - găzduiesc centre de operare reţea globale care, în colaborare cu centrele locale şi regionale, oferă servicii de suport integrat pentru reţele ce deservesc 1 miliard de abonaţi. Centrele Globale de Servicii dezvoltă de asemenea competenţe pentru a susţine organizaţiile regionale în livrarea de servicii profesionale pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii, precum consultanţă, IT, integrarea sistemelor, implementarea reţelei şi suport pentru clienţi.

Romtelecom are o expertiză de peste 80 de ani pe piaţa românească de telecomunicaţii şi oferă o gamă completă de servicii de comunicare şi divertisment pentru toate nevoile unei gospodării, cu pachete personalizate de televiziune, internet şi voce. La finalul celui de-al treilea trimestru al lui 2013, Romtelecom avea peste 4,84 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă şi voce, precum şi soluţii complexe de business ICT. Cosmote România avea aproximativ 6 milioane de clienţi la 31 martie 2014. Cosmote România este divizia locală a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,5 milioane de clienţi.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO