Ross Brawn spune că nu intenţionează să plece de la Mercedes AMG

Britanicul Ross Brawn, team principal la Mercedes AMG, a negat, vineri, la Suzuka, informaţiile publicate de Sport Bild, potrivit cărora ar intenţiona să părăsească echipa germană la finalul sezonului pentru a merge la McLaren, informează AFP.
Economica.net - vin, 11 oct. 2013, 09:05
Ross Brawn spune că nu intenţionează să plece de la Mercedes AMG

„Nu am avut nicio discuţie cu Honda sau cu McLaren despre viitor. Nu intenţionez să plec nicăieri”, i-a declarat Brawn unui jurnalist al publicaţiei Autosport.

Oficialul a admis că există discuţii în cadrul Mercedes cu privire la structura stafului echipei pentru sezonul viitor. „Vorbesc cu Niki (n.r. – Lauda, preşedintele non-executiv) şi cu membrii Consiliului de Administraţie asupra modului de administrare a echipei în viitor, ţinnd cont că acum putem conta şi pe Paddy (n.r. – Lowe, fost director tehnic la McLaren). Fiecare trebuie să înţeleagă rolul lui”, a spus Brawn.

Bisăptămânalul Sport Bild a scris, luni, că Brawn va părăsi postul său la finalul acestui sezon pentru a merge la McLaren, unde este dorit de constructorul japonez Honda, care va livra motoarele monoposturilor produse la Woking. Irlandezul Paddy Lowe, fost director tehnic la McLaren-Mercedes, care a fost angajat în vară de Mercedes AMG, ar fi urmat să preia atribuţiile lui Brawn.

La Marele Premiu al Coreei de Sud, care a avut loc week-end-ul trecut, Brawn i-ar fi comunicat decizia de a pleca de la Mecredes lui Niki Lauda, membru al Consiliului de Administraţie, a notat sursa citată. Lauda a dezminţit, la rândul său, cele scrise de publicaţia germană.

Ross Brawn, 59 de ani, este unul dintre cei mai de succes manageri de echipă din Marele Circ. Cele şapte titluri de campion mondial din palmaresul Michael Schumacher au fost obţinute cu Ross Brawn la conducerea Benetton şi Ferrari.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Misavan va inaugura în februarie depozitul logistic din Parcul Industrial Miroslav din județul Iași
Misavan va inaugura în februarie depozitul logistic din Parcul Industrial Miroslav din județul Iași
Producătorul și distribuitorul ieșean de produse profesionale de curățenie și dezinfecție Misavan a anunțat miercuri ...
Sindicaliștii de la “Cartel Alfa” au făcut plângere penală la DNA împotriva Guvernului în chestiunea ordonanței de plafonare și compensare a facturilor la gaze și energie electrică. Vorbesc despre “grup infracțional organizat”
Sindicaliștii de la “Cartel Alfa” au făcut plângere penală la DNA împotriva Guvernului în chestiunea ordonanței ...
Confederația sindicală “Cartel Alfa” a sesizat DNA În legătură cu adoptarea, de către Guvern, a ordonanței de ...
Statul și-a asumat să vândă cel puțin 20% din CE Oltenia până în 2026
Statul și-a asumat să vândă cel puțin 20% din CE Oltenia până în 2026
Guvernul și-a asumat, în fața Comisiei Europene, să vândă cel puțin 20% din acțiunile deținute de statul român ...