1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

Extern

Ruşii sunt interesaţi de transportul feroviar de marfă din Bulgaria

Compania de cale ferată din Rusia, controlată de stat, este interesată de achiziţia diviziei de transport de marfă a companiei similare din Bulgaria, potrivit publicaţiei ruse Kommersant, preluate de Novinite.

26 dec, 2012 | Mediafax

Agenţia de privatizare din Bulgaria a lansat la mijlocul lunii noiembrie un nou proces de vânzare a companiei de trasport de marfă pe calea ferată, după ce o primă tentativă a eşuat.

Potrivit regulilor, au acces pentru a depune oferte doar companii cu prezenţă strategică în domeniu şi investitori importanţi din sectorul financiar.

Compania de cale ferată din Rusia ar putea fi interesată de o posibilă preluare, pe care Kommersant o leagă de interesul exprimat anterior pentru active din Grecia.

Guvernul de la Atena a inclus şi compania de cale ferată pe lista de privatizare, în contextul unui program masiv de austeritate.

O decizie a companiei din Rusia pentru preluarea operaţiunilor de transport de marfă din Bulgaria ar putea veni după finalizarea unei analize a perspectivelor internaţionale ale acestora, potrivit Kommersant.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO