1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Ryanair despre cursele interne: Continuăm să explorăm potenţialul nostru de creștere în România

Compania aeriană low-cost Rynaiar se va extinde pe piaţa din România şi se uită şi la alte curse interne. 

09 iul, 2016 | | ECONOMICA.net

Gigantul low-cost începe operarea primelor zboruri interne între Bucureşti şi Timişoara pe 1 septembrie, la preţuri de 10 euro pentru un zbor. Din 1 noiembrie însă, Ryanair va oferi două zboruri zilnice între Bucureşti şi Timişoara, şi asta datorită cererii mari. 

Compania analizează şi noi oportunităţi pentru introducerea unor altor zboruri interne. "Suntem mereu interesați de noi rute și vom continua să explorăm potențialul nostru de creștere în România", este răspunsul Ryanair la solicitarea ECONOMICA.NET

Şi competitorii Wizz Air şi Blue Air zboară pe rute interne. Wizz Air a reluat operarea zborurilor pe ruta Bucureşti-Cluj-Napoca, la care renunţase în februarie 2008, la doar câteva luni de la lansare. Preţurile, la vremea respectivă, porneau de la 13 euro/segment. Din 31 octombrie, Wizz Air va creşte frecvenţa zborurilor pe această rută. Datele din sistemul de rezervări al companiei arată că în zilele de luni, miercuri şi vineri, Wizz Air va opera două zboruri/zi şi câte unul în restul săptămânii. 

CITEŞTE ŞI Jozsef Varadi, CEO Wizz Air: Suntem interesati să operăm tot mai multe curse interne

Monopolul Tarom pe cursele interne a început să fie spart din toamna anului trecut, atunci când Blue Air a lansat primele zboruri spre Iaşi. Operatorul mai leagă Capitala şi de Cluj-Napoca, iar din 31 octombrie zborurile spre Transilvania vor fi zilnice. 

În doi ani de la lansarea zborurilor din Bucureşti spre Dublin şi Londra, Ryanair compania a transportat un milion de pasageri. O'Leary, şeful excentric de la Ryanair, spunea anul trecut că vrea să transporte 10 milioane de pasageri în cinci ani pe piaţa din România.

CITEŞTE ŞI Cât a muşcat Ryanair din cota de piaţă a Wizz Air în România

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO