Ryanair lansează două noi rute din Bucureşti, spre Londra şi Dublin

Ryanair a lansat, joi, orarul de iarnă pentru România, valabil în 2014, anunţând operarea a două noi rute către Londra (aeroportul Stansted) şi Dublin, pentru care se pot face deja rezervări pe site-ul transportatorului irlandez.
Economica.net - joi, 20 mart. 2014, 20:36
Ryanair lansează două noi rute din Bucureşti, spre Londra şi Dublin

Potrivit unui comunicat al companiei aeriene, remis joi AGERPRES, cele două noi rute înseamnă 15 zboruri pe săptămână.

‘Sunt încântat să anunţ extinderea zborurilor noastre către Londra şi Dublin în iarna 2014, care pot fi deja rezervate pe site-ul Ryanair.com începând de astăzi (joi – n. r.). Pe 1 aprilie, intenţionăm să avem zborul inaugural din Bucureşti către Londra, iar a doua zi spre Dublin. Noile rute către/din Bucureşti ne vor permite să aducem preţuri scăzute, mai multă concurenţă şi o alternativă pentru mai mulţi consumatori/vizitatori’, a declarat Katarzyna Gaborec, directorul de marketing şi vânzări pentru Europa Centrală şi de Est, Ryanair.

Potrivit acestuia, clienţii companiei pot beneficia de îmbunătăţirea serviciilor, care includ gratuitate pentru cel de-al doilea bagaj, locuri alocate şi utilizarea dispozitivelor electronice portabile. De asemenea, alte facilităţi pentru clienţi vor fi anunţate în lunile următoare.

‘Pentru a sărbători orarul nostru de iarnă şi lansarea celor două noi rute, avem la vânzare 100.000 de locuri cu preţuri care pornesc de la 19,99 euro pentru călătoriile efectuate în aprilie şi mai, care pot fi rezervate până luni (24 martie), la miezul nopţii. Deoarece aceste bilete la preţuri mici vor fi la mare căutare, sfătuim pasagerii să le rezerve cât mai repede pe www.ryanair.com’, a spus reprezentantul companiei.

În luna aprilie 2013, Ryanair a lansat cursele pe şi de pe Aeroportul ‘Transilvania’ din Târgu Mureş. Reprezentanţii Ryanair au precizat, la momentul respectiv, că operatorul aerian va acoperi de la Târgu Mureş două destinaţii europene, respectiv Bruxelles (Aeroportul Charleroi) şi Pisa (Italia, Aeroportul Galileo Galilei), va avea patru zboruri pe săptămână şi estimează că va transporta peste 30.000 de pasageri anual.

Ryanair este o companie aeriană irlandeză care îşi are sediul principal în Dublin, este liderul companiilor aeriene de tip low-cost din Europa, are peste 53 de baze aeriene şi operează pe 1.500 de rute în 28 de ţări, către 168 de destinaţii.

 

Te-ar mai putea interesa și
Ministrul Educației: Referința pentru funcționarea școlilor va fi ziua în care rata de infectare se modifică
Ministrul Educației: Referința pentru funcționarea școlilor va fi ziua în care rata de infectare se modifică
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a precizat că va iniţia modificarea ordinului comun Educaţie-Sănătate privind funcţionarea şcolilor, în sensul în care data de referinţă să fie......
Violeta Alexandru: Se greșește fată de organizatorii de concerte și evenimente în aer liber, nelăsându-i să înceapă treaba
Violeta Alexandru: Se greșește fată de organizatorii de concerte și evenimente în aer liber, nelăsându-i să înceapă ...
Fostul ministru liberal al Muncii Violeta Alexandru consideră că autorităţile greşesc cu menţinerea unor reguli şi ...
Turbomecanica a înreigstrat în primul trimestru o scădere de 30% a cifrei de afaceri
Turbomecanica a înreigstrat în primul trimestru o scădere de 30% a cifrei de afaceri
Cifra de afaceri a Tubomecanica s-a diminuat în primele trei luni ale acestui an cu 29,8% faţă de perioada similară din ...
Clasamentul mondial al producătorilor de mașini. Unde stă România
Clasamentul mondial al producătorilor de mașini. Unde stă România
Este deja de notorietate că în China sunt produse cele mai multe mașini din lume, dar știați că japonezii produc de ...