Ryanair lansează două noi rute din Bucureşti, spre Londra şi Dublin

Ryanair a lansat, joi, orarul de iarnă pentru România, valabil în 2014, anunţând operarea a două noi rute către Londra (aeroportul Stansted) şi Dublin, pentru care se pot face deja rezervări pe site-ul transportatorului irlandez.
Economica.net - joi, 20 mart. 2014, 20:36
Ryanair lansează două noi rute din Bucureşti, spre Londra şi Dublin

Potrivit unui comunicat al companiei aeriene, remis joi AGERPRES, cele două noi rute înseamnă 15 zboruri pe săptămână.

‘Sunt încântat să anunţ extinderea zborurilor noastre către Londra şi Dublin în iarna 2014, care pot fi deja rezervate pe site-ul Ryanair.com începând de astăzi (joi – n. r.). Pe 1 aprilie, intenţionăm să avem zborul inaugural din Bucureşti către Londra, iar a doua zi spre Dublin. Noile rute către/din Bucureşti ne vor permite să aducem preţuri scăzute, mai multă concurenţă şi o alternativă pentru mai mulţi consumatori/vizitatori’, a declarat Katarzyna Gaborec, directorul de marketing şi vânzări pentru Europa Centrală şi de Est, Ryanair.

Potrivit acestuia, clienţii companiei pot beneficia de îmbunătăţirea serviciilor, care includ gratuitate pentru cel de-al doilea bagaj, locuri alocate şi utilizarea dispozitivelor electronice portabile. De asemenea, alte facilităţi pentru clienţi vor fi anunţate în lunile următoare.

‘Pentru a sărbători orarul nostru de iarnă şi lansarea celor două noi rute, avem la vânzare 100.000 de locuri cu preţuri care pornesc de la 19,99 euro pentru călătoriile efectuate în aprilie şi mai, care pot fi rezervate până luni (24 martie), la miezul nopţii. Deoarece aceste bilete la preţuri mici vor fi la mare căutare, sfătuim pasagerii să le rezerve cât mai repede pe www.ryanair.com’, a spus reprezentantul companiei.

În luna aprilie 2013, Ryanair a lansat cursele pe şi de pe Aeroportul ‘Transilvania’ din Târgu Mureş. Reprezentanţii Ryanair au precizat, la momentul respectiv, că operatorul aerian va acoperi de la Târgu Mureş două destinaţii europene, respectiv Bruxelles (Aeroportul Charleroi) şi Pisa (Italia, Aeroportul Galileo Galilei), va avea patru zboruri pe săptămână şi estimează că va transporta peste 30.000 de pasageri anual.

Ryanair este o companie aeriană irlandeză care îşi are sediul principal în Dublin, este liderul companiilor aeriene de tip low-cost din Europa, are peste 53 de baze aeriene şi operează pe 1.500 de rute în 28 de ţări, către 168 de destinaţii.

 

Te-ar mai putea interesa și
Restricţii de circulaţie în timpul nopţii pe un sector al DN1, până duminică dimineaţa
Restricţii de circulaţie în timpul nopţii pe un sector al DN1, până duminică dimineaţa
Traficul rutier va fi restricţionat pe timpul nopţii, în perioada 29 - 31 martie, pe un sector al DN 1, pentru executarea lucrărilor de montare a reperelor topografice pe pereţii pasajului......
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Constructorul STRABAG anunță finalizarea terminalului T4 al Aeroportului Internațional Iași. Proiectul, evaluat la aproximativ ...
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
 Ministerul Apărării Naţionale (MApN) informează că în seara zilei de joi au fost identificate fragmente care par ...
„Atac masiv” împotriva unor centrale electrice din Ucraina. Polonia întăreşte supravegherea spaţiului său aerian
„Atac masiv” împotriva unor centrale electrice din Ucraina. Polonia întăreşte supravegherea spaţiului său ...
 Drone şi rachete ruse au vizat în noaptea de joi spre vineri centrale electrice în centrul şi estul Ucrainei, a anunţat ...