Ryanair zboară pe ruta Bucureşti-Madrid din vara lui 2015

Gigantul low-cost Ryanair va opera zboruri pe ruta Bucureşti-Madrid în programul de vară.
Andrada Ghira - mie, 03 sept. 2014, 10:18
Ryanair zboară pe ruta Bucureşti-Madrid din vara lui 2015

Ryanair introduce în programul de vară zboruri zilnice de la Bucureşti spre Madrid, cu trei luni înainte de actualizarea programului de vară, se arată într-un comunicat al companiei. 

De asemenea, zborurile pentru ruta Bucureşti- Bruxelles (Charleroi), care vor fi operate de la sfârşitul lunii octombrie, vor fi menţinute şi în programul de vară. Sistemul de rezervări online al companiei nu a fost încă actualizat cu noile rute pentru vara anului viitor. 

În plus, operatorul aerian a decis creşterea frecvenţei zborurilor pe ruta Bucureşti-Londra, la două pe zi. Ryanair mai zboară şi pe ruta Bucureşti-Dublin.

Compania se aşteaptă ca prin aceste patru rute să transporte 400.000 de pasageri pe an, cu un total de 64 de zboruri/săptămână. 

Pentru a sărbători lansarea acestor două noi rute, Ryanair oferă 100.000 de bilete la vânzare cu preţul special de 19,99 euro pentru călătoriile efectuate în septembrie, octombrie şi noiembrie, pe rutele deja inaugurate – Londra şi Dublin, până pe 5 septembrie, la miezul nopţii. 

Ryanair a transportat 50.000 de pasageri în mai puţin de patru luni

În vara acestui an, compania a anunţat că a transportat 50.000 de pasageri în perioada aprilie-iulie pe rutele spre Londra şi Dublin.

CITEŞTE ŞI Gigantul low-cost Ryanair a transportat 50.000 de pasageri de la Bucureşti la Londra şi Dublin

La solicitarea ECONOMICA.NET, reprezentanţii companiei au precizat că pentru perioada aprilie-iulie, Ryanair a transportat 16.000 de pasageri către/de la Dublin şi 34.000 către/de la Londra.

Gigantul Ryanair zboară cu 300 avioane spre 186 de destinaţii din 30 de ţări. Recent, compania a anunţat o comandă de 180 de noi avioane Boeing, care vor fi livrate între 2014 şi 2018. Pentru acest an, operatorul estimează că va transporta 84,6 milioane de pasageri, în creştere de la 81 milioane trasportaţi anul trecut.

În trimestrul doi din 2014, profitul net al operatorului low-cost a urcat la 197 milioane de euro, în creştere cu 152% faţă de 78 milioane de euro, în perioada similară din 2013. În anul fiscal care se încheie în martie 2015, Ryanair ar urma să înregistreze un profit de 620 – 650 milioane de euro, în creştere faţă de precedenta estimare, de 580 – 620 milioane de euro, potrivit BBC.

 

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul va adopta o hotărâre privind acordarea ajutoarelor de urgenţă în cazul inundaţiilor
Guvernul va adopta o hotărâre privind acordarea ajutoarelor de urgenţă în cazul inundaţiilor
Premierul Florin Cîţu a anunţat astăzi că săptămâna viitoare Guvernul va adopta o hotărâre referitoare la acordarea ajutoarelor de urgenţă în cazul inundaţiilor....
Preşedintele Consiliului Fiscal: Cripto nu sunt monede, ci active financiare speculative
Preşedintele Consiliului Fiscal: Cripto nu sunt monede, ci active financiare speculative
Preşedintele Consiliului Fiscal, Daniel Dăianu, consideră că așa-numitele „Cripto” nu sunt monede, ci active financiare ...
Premierul Florin Cîţu trimite prefecții pe teren
Premierul Florin Cîţu trimite prefecții pe teren
Premierul Florin Cîţu le-a cerut astăzi prefecţilor să meargă pe teren în zonele afectate de inundaţii. Totodată ...
Piața mondială a luxului va ajunge în acest an la peste 250 mld. euro
Piața mondială a luxului va ajunge în acest an la peste 250 mld. euro
Compania de consultanță Bain & Company a dat publicității un studiu din care rezultă că piața mondială a luxului ...