Ryanair zboară pe ruta Bucureşti-Madrid din vara lui 2015

Gigantul low-cost Ryanair va opera zboruri pe ruta Bucureşti-Madrid în programul de vară.
Andrada Ghira - mie, 03 sept. 2014, 10:18
Ryanair zboară pe ruta Bucureşti-Madrid din vara lui 2015

Ryanair introduce în programul de vară zboruri zilnice de la Bucureşti spre Madrid, cu trei luni înainte de actualizarea programului de vară, se arată într-un comunicat al companiei. 

De asemenea, zborurile pentru ruta Bucureşti- Bruxelles (Charleroi), care vor fi operate de la sfârşitul lunii octombrie, vor fi menţinute şi în programul de vară. Sistemul de rezervări online al companiei nu a fost încă actualizat cu noile rute pentru vara anului viitor. 

În plus, operatorul aerian a decis creşterea frecvenţei zborurilor pe ruta Bucureşti-Londra, la două pe zi. Ryanair mai zboară şi pe ruta Bucureşti-Dublin.

Compania se aşteaptă ca prin aceste patru rute să transporte 400.000 de pasageri pe an, cu un total de 64 de zboruri/săptămână. 

Pentru a sărbători lansarea acestor două noi rute, Ryanair oferă 100.000 de bilete la vânzare cu preţul special de 19,99 euro pentru călătoriile efectuate în septembrie, octombrie şi noiembrie, pe rutele deja inaugurate – Londra şi Dublin, până pe 5 septembrie, la miezul nopţii. 

Ryanair a transportat 50.000 de pasageri în mai puţin de patru luni

În vara acestui an, compania a anunţat că a transportat 50.000 de pasageri în perioada aprilie-iulie pe rutele spre Londra şi Dublin.

CITEŞTE ŞI Gigantul low-cost Ryanair a transportat 50.000 de pasageri de la Bucureşti la Londra şi Dublin

La solicitarea ECONOMICA.NET, reprezentanţii companiei au precizat că pentru perioada aprilie-iulie, Ryanair a transportat 16.000 de pasageri către/de la Dublin şi 34.000 către/de la Londra.

Gigantul Ryanair zboară cu 300 avioane spre 186 de destinaţii din 30 de ţări. Recent, compania a anunţat o comandă de 180 de noi avioane Boeing, care vor fi livrate între 2014 şi 2018. Pentru acest an, operatorul estimează că va transporta 84,6 milioane de pasageri, în creştere de la 81 milioane trasportaţi anul trecut.

În trimestrul doi din 2014, profitul net al operatorului low-cost a urcat la 197 milioane de euro, în creştere cu 152% faţă de 78 milioane de euro, în perioada similară din 2013. În anul fiscal care se încheie în martie 2015, Ryanair ar urma să înregistreze un profit de 620 – 650 milioane de euro, în creştere faţă de precedenta estimare, de 580 – 620 milioane de euro, potrivit BBC.

 

Te-ar mai putea interesa și
Marea Britanie speră că șoferi străini, dar și britanici, vor ajuta la depășirea crizei
Marea Britanie speră că șoferi străini, dar și britanici, vor ajuta la depășirea crizei
Executivul de la Londra a anunțat un plan prin care 5.000 de şoferi de camion de mare tonaj vor putea veni în Marea Britanie, iar alte 5.500 de vize vor fi eliberate pentru muncitorii din sectorul......
În București, purtarea măştii redevine obligatorie în spațiile publice
În București, purtarea măştii redevine obligatorie în spațiile publice
Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a adoptat astăzi o decizie prin care purtarea măştii ...
Nor de cenușă vulcanică deasupra României
Nor de cenușă vulcanică deasupra României
Norul de cenuşă vulcanică produs de erupţia vulcanului Cumbre Vieja din Insulele Canare va traversa teritoriul României ...
Huf România, furnizor pentru Daimler, BMW, Dacia, Stellantis și Volkswagen, a extins uzina din Arad
Huf România, furnizor pentru Daimler, BMW, Dacia, Stellantis și Volkswagen, a extins uzina din Arad
Producătorul de componente auto german Huf a împlinit 15 ani în România și a anunțat o extindere a capacităților ...