Ryanair zboară pe ruta Bucureşti-Madrid din vara lui 2015

Gigantul low-cost Ryanair va opera zboruri pe ruta Bucureşti-Madrid în programul de vară.
Andrada Ghira - mie, 03 sept. 2014, 10:18
Ryanair zboară pe ruta Bucureşti-Madrid din vara lui 2015

Ryanair introduce în programul de vară zboruri zilnice de la Bucureşti spre Madrid, cu trei luni înainte de actualizarea programului de vară, se arată într-un comunicat al companiei. 

De asemenea, zborurile pentru ruta Bucureşti- Bruxelles (Charleroi), care vor fi operate de la sfârşitul lunii octombrie, vor fi menţinute şi în programul de vară. Sistemul de rezervări online al companiei nu a fost încă actualizat cu noile rute pentru vara anului viitor. 

În plus, operatorul aerian a decis creşterea frecvenţei zborurilor pe ruta Bucureşti-Londra, la două pe zi. Ryanair mai zboară şi pe ruta Bucureşti-Dublin.

Compania se aşteaptă ca prin aceste patru rute să transporte 400.000 de pasageri pe an, cu un total de 64 de zboruri/săptămână. 

Pentru a sărbători lansarea acestor două noi rute, Ryanair oferă 100.000 de bilete la vânzare cu preţul special de 19,99 euro pentru călătoriile efectuate în septembrie, octombrie şi noiembrie, pe rutele deja inaugurate – Londra şi Dublin, până pe 5 septembrie, la miezul nopţii. 

Ryanair a transportat 50.000 de pasageri în mai puţin de patru luni

În vara acestui an, compania a anunţat că a transportat 50.000 de pasageri în perioada aprilie-iulie pe rutele spre Londra şi Dublin.

CITEŞTE ŞI Gigantul low-cost Ryanair a transportat 50.000 de pasageri de la Bucureşti la Londra şi Dublin

La solicitarea ECONOMICA.NET, reprezentanţii companiei au precizat că pentru perioada aprilie-iulie, Ryanair a transportat 16.000 de pasageri către/de la Dublin şi 34.000 către/de la Londra.

Gigantul Ryanair zboară cu 300 avioane spre 186 de destinaţii din 30 de ţări. Recent, compania a anunţat o comandă de 180 de noi avioane Boeing, care vor fi livrate între 2014 şi 2018. Pentru acest an, operatorul estimează că va transporta 84,6 milioane de pasageri, în creştere de la 81 milioane trasportaţi anul trecut.

În trimestrul doi din 2014, profitul net al operatorului low-cost a urcat la 197 milioane de euro, în creştere cu 152% faţă de 78 milioane de euro, în perioada similară din 2013. În anul fiscal care se încheie în martie 2015, Ryanair ar urma să înregistreze un profit de 620 – 650 milioane de euro, în creştere faţă de precedenta estimare, de 580 – 620 milioane de euro, potrivit BBC.

 

Te-ar mai putea interesa și
Vista Bank a acordat un împrumut de 13,9 milioane de euro companiei Alive Wind Power One, parte a Premier Energy Group, pentru cumpărarea unui parc eolian
Vista Bank a acordat un împrumut de 13,9 milioane de euro companiei Alive Wind Power One, parte a Premier Energy Group, ...
Vista Bank a acordat companiei Alive Wind Power One, parte a Grupului Premier Energy PLC, un credit de investiții în sumă de 13,9 milioane de euro. pentru finanțarea achiziției unui parc eolian......
Geely a vândut acțiuni Volvo AB în valoare de 1,32 mld. USD
Geely a vândut acțiuni Volvo AB în valoare de 1,32 mld. USD
Acţiunile producătorului suedez de camioane Volvo AB au scăzut vineri cu 5,9%, după ce grupul chinez Geely şi-a vândut ...
Autostrada A2 București – Constanța: CNAIR concesionează spații de servicii pentru stații de încărcare electrice
Autostrada A2 București – Constanța: CNAIR concesionează spații de servicii pentru stații de încărcare electrice
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) lansează licitație pentru concesionarea lucrărilor ...
Grupurile europene revin la expoziții. Renault, Stellantis și BMW sunt gata pentru Paris Motor Show 2024
Grupurile europene revin la expoziții. Renault, Stellantis și BMW sunt gata pentru Paris Motor Show 2024
Alături de grupul Renault, un obișnuit al ultimelor expoziții auto europene, grupurile BMW și Stellantis ar putea participa ...