1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 11 º

News

S-a deschis circulaţia pe A2, între Bucureşti şi Drajna

Circulaţia rutieră a fost deschisă pentru toate categoriile de autovehicule pe autostrada A2, între Bucureşti şi Drajna, vineri după-amiaza la ora 17:00, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

23 mar, 2018 | Agerpres

De asemenea, a fost reluat traficul şi pe DN 21A între Bărăganu şi Ţăndărei.

'Precizăm că reprezentanţii CNAIR S.A. acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă. Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate', se mai arată în comunicatul CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pe pagina de Internet a CNAIR sau pe paginile de Facebook şi Twitter. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO