1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

Florin Cojocaru

S-a deschis prima benzinărie din România unde se serveşte shaorma

Benzinăria Socar deschisă în Piatra Neamţ este prevăzută cu o zonă de fast-food unde se găsesc produse precum kebab şi shaorma.

02 iul, 2013 | | ECONOMICA.net

Compania azeră Socar deschide o nouă benzinărie în Piatra Neamţ care este prevăzută şi cu un minirestaurant unde se serveşte shaorma şi kebab. Investiţia este de 1 milion de euro. „Vom dezvolta în continuare reţeaua de benzinării din nord-estul ţării, cu puncte de alimentare stabilite la Roman, Focşani, Buzău, Adjud, Bacău. La Piatra Neamţ intenţionam ca anul acesta să deschidem a doua staţie, sub brandul Socar”, spune Hamza Karimov, directorul filialei din România a Socar.

Benzinăria ofera servicii de alimentare cu carburant, inclusiv pompe pentru deservirea autovehiculelor de mare tonaj, servicii automate de umflat pneuri (colonete aer-apa), magazin multi-produs, Cafe Nar, servicii de orientare în trafic prin info-chiosc digital şi tablete pentru clienţii care vor să navigheze pe internet. „În plus, benzinăria de la Piatra Neamţ deschide în premieră în reţeaua SOCAR zona de fast-food, din care clientii pot să beneficieze de tradiţionalele produse Shaorma şi Kebab”, se arată într-un comunicat.
Investiţiile de până acum ale Socar în România au atins 30 de milioane de euro.

Pentru anul acesta compania are prevăzute investiţii de 50 de milioane de euro. Planurile azerilor sunt de a atinge o reţea de peste 100 de staţii în România, pe termen mediu.
Socar este compania petrolieră a statului Azerbaidjan.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO