1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

Companii

S-a deschis prima clinică stomatologică pentru adolescenţi. S-a făcut cu 250.000 de euro. Foto

Compania Dent Estet deschide Dent Estet 4 Teens, prima clinică stomatologică din ţară care se adresează exclusiv adolescenţilor. Investiţia în clinică se ridică la 250.000 de euro. Clinica mizează pe 2.000 de pacienţi în primul an de activitate pe care speră să-l încheie cu o cifră de afaceri de 700.000 de euro.

Majoritatea adolescenţilor români nu merg la stomatolog

„Motivul pentru care am decis să deschidem o clinică dedicată adolescenţilor este faptul că în ţara noastră pacienţii din grupa de vârstă 10 – 17 ani se regăsesc în număr foarte mic în cabinetele stomatologice, deşi afecţiunile dentare în perioada adolescenţei sunt complexe şi necesită o abordare specifică. Potrivit unei analize Dent Estet, 90% dintre adolescenţii români nu merg nici măcar o dată pe an la stomatolog", a declarat medicul Oana Taban, CEO al Dent Estet.

Clinica acoperă toată gama de servicii stomatologice, de la terapie, la servicii de ortodonţie.


Clinica Dent Estet 4 Teens se focalizează pe ortodonţie, în contextul în care peste 50% dintre adolescenţii români au nevoie de aparat dentar, potrivit unei evaluări a clinicii.


Principalul tratament de care adolescenţii au nevoie este cel ortodontic, având în vedere multitudinea de probleme de malpoziţionare şi înghesuire a dinţilor specifice acestei vârste, dar şi implicaţiile de ordin medical, dar şi psihologic şi emoţional pe care netratarea acestora le generează. Academia Americană de Stomatologie Pediatrică recomandă efectuarea primei evaluări ortodontice la vârsta de şapte ani, astfel că perioada adolescenței reprezintă momentul ideal pentru corectarea acestor probleme cu rezultate eficiente, cost şi perioadă de tratament reduse”, explică Catrinel Hagivreta, manager executiv la Dent Estet.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO