S-a lansat cea mai cuprinzătoare platformă de comparare a ofertelor de energie din România

EconomieLaEnergie.ro este o platformă care însumează toate ofertele de energie electrică din România şi le pune la dispozitia vizitatorilor săi prin doar câteva click-uri.
Ion Dobreanu - mie, 16 iun. 2021, 18:39
S-a lansat cea mai cuprinzătoare platformă de comparare a ofertelor de energie din România

EconomieLaEnergie.ro adună peste 80 de furnizori cu sute de oferte și oportunități prin care consumatorii pot să își reducă semnificativ facturile. Fondatorii proiectului au în plan ca până la finalul anului 2022 să porteze peste 300.000 de clienți către o ofertă mai bună pe piața de energie liberă.

Platforma pe care aceștia au pus-o la dispoziția operatorilor casnici oferă cea mai ușoară și completă experiență pentru alegerea produsului cel mai potrivit.

Astfel odată intrați pe site-ul economielaenergie.ro acestia au ocazia de a urmări în timp real absolut toate ofertele puse la dispozitie de furnizorii de energie autorizați din România. Prin uneltele pe care acest site le pune la dispoziție se pot vedea cu ușurință date precum prețul kilowatului, condițiile de contract precum și un calculator care îți arată cât vei economisi cu fiecare ofertă în parte.

Schimbarea furnizorului se poate face direct de pe platformă din doar cativa pași simpli. Mai exact se selectează locul de consum, apoi în funcție de actualul furnizor și de consumul mediu al gospodăriei se filtrează cele mai economice oferte din România. După listare se poate selecta oferta dorită, ca mai apoi portarea de contract să fie intermediată în mod automat.

Începând cu 1 ianuarie 2021 conform directivelor Europene, prețurile pentru furnizarea energiei electrice la clienții casnici nu vor mai fi reglementate de către ANRE. În acest condiții clienții pot identifica o ofertă de furnizare în regim concurențial care să corespundă cel mai bine nevoilor lor astfel să încheie un contract de consum în regim concurențial.

Te-ar mai putea interesa și
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în doi ani. Unde se oprește „cutremurul” din piața brokerajului?
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în ...
DAW Management Broker de Asigurări a mai luat o amendă de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și ajunge la a patra sancțiune în nici doi ani, iar Autoritatea deja îi acordă o......
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator –  studiu Confederaţia Turistică Elenă
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator – studiu Confederaţia Turistică ...
Contribuţia totală a turismului la economia Greciei în 2023 (incluzând beneficiile directe şi secundare) este estimată ...
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
Agenţia de rating S&P Global a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României ...
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor occidentale neprietenoase”
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor ...
Ministerul rus al Educaţiei a introdus golful la orele de educaţie fizică în licee, decizie criticată de Partidul Comunist ...