S-a lansat Ghidul pentru Black Friday 2016

Asociația Română a Magazinelor Online a elaborat un Ghid pentru evenimentul Black Friday de anul acesta. Consumatorii pot afla de aici recomandări, ce produse sunt la promoție, la ce preţuri, ce stocuri există şi ce se întâmplă după achiziţie.
Economica.net - vin, 04 nov. 2016, 09:30
S-a lansat Ghidul pentru Black Friday 2016

Anul acesta, românii care vor să profite de Black Friday pentru a face cumpărături la cele mai bune preţuri au la dispoziţie un ghid realizat de către Asociația Română a Magazinelor Online (ARMO) în care vor găsi informaţii actualizate despre produseşe la promoție, stocurile, prețul, infrastructura, vânzarea, livrarea, plata și procesul post vânzare. Gidul poate fi accesat AICI.

Anul acesta, cele mai mari magazine online membre ARMO organizează Black Friday pe 18 noiembrie. Printre magazinele membre ARMO care au anunțat deja Black Friday se numără: BestKids, DepozituldeCosmetice, eMAG, evoMAG, F64, Fashion Days, FashionUP, Il Passo, ITGalaxy, PC Garage, Shopila, SevenSins, Vivre, WatchShop.

Flanco, numărul doi pe poaţa electroIT din România a intrat deja în campania de Black Friday pe data de 1 noiembriem iar aceasta va dura până pe 20 noiembrie. Compania a anunţat reduceri de până la 80% la peste 1000 de repere, cu un stoc de 300.000 de produse. La Flanco, Black Friday va avea loc atât online, pe www.flanco.ro, cât și în cele 118 magazine Flanco din toată țara.

Primul care a intrat însă în campanie a fost Media Galaxy, brandul Altex, cel mai mare retailer electroIT din România. Media Galaxy a anunţat începerea campaniei Black Friday de joi, 20 octombrie. La ei Black Friday se va desfăşura pe parcursul a 35 de zile, în perioada 20 octombrie – 23 noiembrie, potrivit unui anunţ al companiei. 

eMAG promite cele mai multe produse la reducere. “Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta,” a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

„Black Friday are loc anul acesta la evoMAG în intervalul 18 – 20 noiembrie. Cele mai importante reduceri din an vin la pachet cu cea mai mică perioadă de livrare. Astfel, 50% dintre comenzile plasate de Black Friday pe evoMAG vor fi livrate în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienţi în cel mult 4 zile. Vom lucra non-stop de Black Friday şi în zilele imediat următoare acestui eveniment, astfel încât să ne asigurăm că produsele comandate vor ajunge cât mai rapid la clienţi. În prezent avem parteneriate cu trei companii de curierat. În plus, timpul de livrare este unul redus şi pentru că evoMAG onorează mare parte dintre comenzi cu maşinile proprii”, a declarat Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

„Ne pregătim intens de câteva luni de zile ca să oferim cea mai bună experiență de shopping cu cele mai bune reduceri și cea mai vastă gamă de produse. Vom avea peste 50.000 de produse, toate la prețuri reduse, din care clienții își pot crea cele mai ingenioase combinații. Stocurile pregătite împreună cu furnizorii sunt foarte mari, vom avea peste jumătate de milion de produse pentru femei, bărbați și copii. De asemenea, vom lansa, în premieră, și o primă colecție care va cuprinde câteva mii de produse pentru casă, așadar Black Friday va fi anul acesta un eveniment de shopping care nu trebuie ratat”, a declarat Alin Stanciu, CEO, FashionUp.

Black Friday a fost organizat pentru prima oară în România în 2011 și a înregistrat un succes deosebit, iar 2015 a fost anul în care vânzările online le-au depășit, pentru prima dată, pe cele tradiționale. „Black Friday reprezintă una dintre cele mai aglomerate perioade din an pentru magazinele online din România. Am învățat din experiența ultimelor evenimente organizate și credem că acest ghid era necesar, în contextul unei creșteri semnificative a vânzărilor de Black Friday și, implicit, a presiunii puse pe departamentele de logistică. Suntem siguri că acest ghid își va dovedi utilitatea atât în acest an, cât și în organizarea evenimentelor viitoare”, a declarat Florinel Chiș, directorul executiv al Asociației Române a Magazinelor Online.

Potrivit estimărilor ARMO, vânzările online locale vor crește în acest an cu 45%, depășind pragul de 2 miliarde de euro.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...