S-a lansat noul Samsung Galaxy S 4 GALERIE FOTO

Samsung, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice şi IT&C, a lansat la New York cel mai important smartphone din portofoliul, Galaxy S 4.
Economica.net - vin, 15 mart. 2013, 00:09
S-a lansat noul Samsung Galaxy S 4 GALERIE FOTO

Terminalul vine cu un ecran Super AMOLED de 4.99 inci şi o rezoluţie de Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

În ceea ce priveşte puterea de procesare, Galaxy S 4 vine cu ceva. Terminalul este dotat în funcţie de ţară cu un procesor octa-core de 1.6 Ghz sau un quad-core de 1.9 Ghz.

Galaxy S 4 are o memorie RAM de 2 GB, o memorie internă ce poate ajunge la 64 GB, o cameră principală de 13 megapixeli şi una frontală de 2.1 megapixeli.

Terminalul are o baterie cu o capacitate de 2.600 mAh şi va rula cu Android 4.2.2.

Telefonul are un ecran și o baterie de dimensiuni mai mari şi o ramă foarte îngustă, toate găzduite de o carcasă ușoară (130 g) și subțire (7,9 mm). Samsung GALAXY S 4 este mai subțire și totodată mai puternic, fiind disponibil la lansare în două variante de culoare – Black Mist și White Frost – alte culori urmând să fie lansate pe parcursul anului.

Funcția ‘Samsung Smart Pause’ ajută consumatorul să controleze display-ul smartphone-ului cu ajutorul privirii. Atunci când consumatorii vizionează un videoclip, rularea se oprește când aceștia se uită în altă direcție și este reluată când privirea revine la videoclip. ‘Samsung Smart Scroll’ lepermite consumatorilor să deruleze paginile de Internet sau e-mailul fără să atingă ecranul. Acesta recunoaşte privirea utilizatorului şi mişcarea încheieturii mâinii, derulând automat paginile în funcţie de acestea.

Funcția ‘Air View’ le dă utilizatorilor posibilitatea de a previzualiza un e-mail, S Planner-ul, galeria de imagini și videoclipuri, doar planând degetul asupra acestora, fără să fie nevoie să le deschidă. Aceștia pot vedea acum mai ușor un număr de telefon salvat pe o tastă de apelare rapidă sau pot vizualiza pagina de Internet mărită. Cu ajutorul ‘Air Gesture’, utilizatorii pot schimba acum melodia, naviga în sus sau în jos pe o pagină, ori accepta un apel printr-o simplă mișcare a mâinii făcută deasupra ecranului.  

Cu ajutorul funcției ‘S VoiceTM Drive’ utilizatorii care se află la volan pot activa diferite comenzi cu ajutorul vocii. Odată conectat la rețeaua Bluetooth a mașinii, noul smartphone activează automat modul Driving, convertind astfel textele scrise în mesaje audio, pentru a ajuta consumatorii să-și verifice ușor și în siguranță mesajele, fără a mai fi nevoie să se uite la ecran.

De asemenea, ‘Optical Reader’ face viața și mai ușoară, recunoscând automat mesaje text, cărți de vizită sau QR codes, oferind funcții utile precum traducere, apelare, mesagerie și căutare.

Prin funcția ‘Samsung WatchON’, GALAXY S 4 se transformă în telecomandă pentru a controla prin infraroșu dispozitivele sistemului de home entertainment de acasă, precum televizoare, set-top box, DVD playere și chiar și aparate de aer condiționat. În plus, utilizatorii pot urmări un conținut video variat, inclusiv transmisii TV în direct, posturi TV prin cablu și video on demand, alegând programele preferate cu ajutorul EPG (Electronic Program Guide). 

Samsung GALAXY S 4 va fi disponibil din trimestrul al doilea la nivel internațional, inclusiv în Statele Unite, prin intermediul parteneriatelor cu operatori precum AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless, US Cellular sau Cricket. În Europa, Samsung GALAXY S 4 va intra pe piață datorită parteneriatelor internațional avute cu operatori precum Deutsche Telecom, EE, H3G, Orange, Telenor, Telia Sonera, Telefonica și Vodafone.

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru....
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Ministrul apărării polonez Wladyslaw Kosiniak-Kamysz a anunţat că ţara sa este pregătită să ajute Ucraina să repatrieze ...
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
Prime Kapital a inaugurat astăzi, 25 aprilie, deschiderea celui mai nou mall din Pitești, județul Argeș. Investiția ...
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu comiteţi o infracţiune, pentru că orice transmitere ...