1EUR = 4.7789 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Olympus a lansat primul iaurt bio made in România

Grecii de la Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, au lansat primul iaurt bio produs pe plan local.

11 iun, 2013 | ECONOMICA.net
Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, a lansat Olympus Bio, primul iaurt bio local. Produs la fabrica de la Hălchiu, județul Brașov, Olympus Bio are în compoziție lapte care provine 100% din agriculturi bio locale, de la animale hrănite și crescute în ferme bio. Produsul, ce va fi comercializat în varianta cu 0% grăsime şi 3,5% grăsime este certificat de către organizația de certificare ecologică Bio Austria. “Considerăm că piața românească este pregătită în acest moment să adopte produsele bio, urmând de altfel trendul care este în continuă creștere pe piețele dezvoltate. La nivel de piață a produselor bio în România, estimăm o creștere în volum a acesteia de 10% de la an la an”, precizează directorul general Olympus România, Ilias Pliatsikas.
 
 Iaurtul Olympus Bio este destinat în totalitate pieţei locale și este distribuit în cele mai mari supermarketuri şi hipermarketuri din toată țara.
 
 
 
 
 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO