1EUR = 4.8351 RON | Bucureşti 33 º

Companii

S-au scumpit iar carburanții. Vezi prețurile.

Stațiile OMV Petrom au afișat ieri prețuri mai mari față  de ziua precedentă. Este a cincea majorare consecutivă, după ce compania petrolieră a ieftinit în mai multe rânduri carburanții, în perioada 15 mai-30 iunie.

18 aug, 2012 | | ECONOMICA.net
Petrom, cel mai mare distribuitor de carburanți de pe piața locală, afișa astăzi la stația de pe șoseaua Pipera din București, potrivit site-ului companiei, un preț de 6,040 lei pentru un litru de benzină standard 95, față de 6,00 lei pe litru cât era pe 7 august, data la care Petrom a efectat ultima majorare de preț. Benzina Extra 99 costă acum la aceeași stație de referință 6,460 lei litrul, cu 4 bani peste prețul din 7 august, în vreme ce litrul de motorină Standard a ajuns să coste 6,090 lei, față de 6,05 lei pe litru în urmă cu 11 zile. Nu în ultimul rând, motorina Extra s-a scumpit de la 6,28 de lei pe litru la 6,32 de lei.  
 
Compania petrolieră nu anunţă modificările de preţ şi nici nu anunţă preţul de referinţă al carburanţilor, punând în schimb la dispoziţia consumatorilor un servicu online, pe site-ul companiei, cu preţurile de la fiecare staţie de distribuţie.

OMV Petrom este cea mai mare companie de pe piaţa de distribuţie a carburanţilor, cu o reţea de circa 550 de staţii.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO