Safetech devine distribuitorul în Europa și Marea Britanie a soluțiilor de training în domeniul securității cibernetice furnizate de Phriendly Phishing

Compania românească de securitate cibernetică Safetech Innovations anunță semnarea unui parteneriat cu Phriendly Phishing, o companie globală specializată în furnizarea de soluții de training de securitate cibernetică și simulare de tip phishing. În urma acestui parteneriat, Safetech Innovations devine distribuitorul în Europa și Marea Britanie al soluțiilor furnizate de Phriendly Phishing.
Ion Dobreanu - lun, 12 iun. 2023, 18:03
Safetech devine distribuitorul în Europa și Marea Britanie a soluțiilor de training în domeniul securității cibernetice furnizate de Phriendly Phishing

Semnarea acestui parteneriat reprezintă un pas semnificativ în dezvoltarea companiei la nivel internațional.

„Semnarea unui parteneriat de distribuție pentru întreaga regiune europeană cu un furnizor renumit, Phriendly Phishing, demonstrează capabilitățile globale ale Safetech și consolidează poziția noastră de furnizor de soluții de securitate cibernetică de ultimă generație pe piața europeană. Selecția noastră ca partener de către o companie atât de cunoscută continuă să confirme capacitatea noastră de a atinge obiective comerciale menținând în același timp stabilitatea financiară și competențele tehnice. Acest parteneriat, facilitat cu sprijinul colegilor noștri de la subsidiara Safetech din Marea Britanie, validează strategia noastră de extindere globală și atestă calitatea excepțională a serviciilor și soluțiilor noastre.

Suntem entuziasmați de oportunitățile pe care acest parteneriat le aduce și rămânem dedicați obiectivelor noastre principale de dezvoltare a companiei, oferirea de valoare adăugată clienților noștri și asigurarea unui peisaj digital mai sigur pentru companiile din Europa și nu numai”, a declarat Victor Gânsac (foto), președintele Consiliului de Administrație și CEO al Safetech Innovations.

În urma acestui parteneriat, subsidiara din Marea Britanie a Safetech Innovations își va dezvolta competențele de Managed Security Service Provider (MSSP) în Marea Britanie și Irlanda pentru a deservi clienți din diverse industrii. Astfel, compania va oferi o gamă largă de servicii de securitate care vor viza protejarea sistemelor de informații, rețelelor și datelor clienților săi de potențiale amenințări și atacuri cibernetice.

„În cadrul acestui parteneriat, Safetech Innovations va permite rețelei lor de companii specializate (reselleri) să furnizeze soluția Phriendly Pishing de simulare de tip phishing și training în securitate cibernetică, clienților finali din teritoriul vizat”, a declarat Karina Mansfield, director general Phriendly Phishing.

Safetech Innovations este listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București începând cu 6 februarie 2023 și se tranzacționează sub simbolul SAFE. În prezent, compania are o capitalizare de piață de aproximativ 202 de milioane de lei.

Compania românească furnizează, din 2011, servicii și soluții de securitate cibernetică adaptate nevoilor fiecărei organizații. Portofoliul de servicii și soluții al companiei include consultanță pentru guvernanța, managementul riscului și conformitate (GRC) în securitate, testare de securitate și managementul vulnerabilităților, soluții de securitate, servicii profesionale, servicii externalizate de securitate, aplicații software proprii pentru securitate cibernetică.

Safetech Innovations are relații de parteneriat cu o serie de companii cu rol determinant în domeniul securității cibernetice, precum CheckPoint, DarkTrace, Microsoft, Splunk, Fidelis, HID, Cynet. Numărând în prezent peste 50 de angajați, compania are echipe dedicate de cercetare și dezvoltare de produse software de securitate cibernetică, de implementare și suport de soluții de securitate și, respectiv, de tip Computer Emergency Response Team (CERT).

Despre Phriendly Phishing

Phriendly Phishing este o soluție recunoscută și premiată la nivel global de training în domeniul securității cibernetice și de simulare de tip pishing, care educă și instruiește organizațiile și angajații în vederea atenuării pierderilor la nivel reputație și financiar în urma atacurilor cibernetice.

Principiul Phriendly Phishing este „train, not trick” prin intermediul învățării empatice care este personalizată pentru fiecare parcurs al învățării.

Platforma este complet automatizată, digitală și are un conținut relevant și captivant.

Te-ar mai putea interesa și
Anunț oficial! Cel mai mare broker din România, cu sute de mii de clienți șoferi, va vinde RCA în rate. Care sunt condițiile?
Anunț oficial! Cel mai mare broker din România, cu sute de mii de clienți șoferi, va vinde RCA în rate. Care sunt condițiile?
TBI Bank și Safety Broker au semnat un parteneriat care presupune ca banca bulgară să finanțeze achiziția de RCA în rate pentru clienții Safety, confirmând astfel o informație publicată......
Profitul net al Alpha Bank România a crescut cu aproximativ 46% în primul trimestru din 2024 față de aceeași perioadă a anului trecut
Profitul net al Alpha Bank România a crescut cu aproximativ 46% în primul trimestru din 2024 față de aceeași perioadă ...
Alpha Bank Romania (ABR) anunță rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului 2024, evidențiind continuarea ...
Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv al planetei, conform Forbes
Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv al planetei, conform Forbes
Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei, ...
Ciolacu: O să ne menţinem ajutorul pe care îl dăm refugiaţilor ucraineni
Ciolacu: O să ne menţinem ajutorul pe care îl dăm refugiaţilor ucraineni
Premierul Marcel Ciolacu a dat, vineri, asigurări că România va menţine ajutoarele pe care le acordă refugiaţilor ucraineni.