1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Săftoiu: Încerc încheierea unui parteneriat pentru ca TVR Info să-şi ducă mai departe misiunea

Preşedintele director general al TVR, Claudiu Săftoiu, a declarat, după audierile din comisiile de cultură ale Parlametului, că încearcă încheierea, în această toamnă, a unui parteneriat bazat pe o investiţie comună -TVR şi partenerul respectiv- astfel încât TVR Info să-şi ducă mai departe misiunea.

19 sep, 2012 | Mediafax

"Pentru TVR Info există un parteneriat pe care îl voi încheia, sper eu, în toamna aceasta, foarte avantajos pentru TVR, care va duce mai departe misunea TVR Info. E o chestiune de câteva zile - maxim zece zile - până voi prezenta public lucrul acesta. Până când nu am încheiat cu partenerul un acord, măcar un pre-acord, nu pot face public, dar va fi o surpriză plăcută", a spus Săftoiu.

El a precizat că are în vedere un parteneriat bazat pe o investiţie şi pe o finanţare comună între TVR şi partenerul respectiv pentru TVR Info, arătând că acest canal va avea costuri apropiate de zero, fiind deservit de angajaţi ai TVR.

"În momentul în care voi redeschide - dacă lucrurile merg aşa cum vreau, pe TVR Info - canalul va avea costuri minime, apropiate de zero. (...) Pur şi simplu în cadrul parteneriatului vom încerca o investiţie comună şi o finanţare comună. Nu vom face angajări noi, (vom lucra, n.r.) cu angajaţii de acum", a spus Săftoiu.

El a mai spus că, în ceea ce priveşte TVR 3, lucrează la o "nişare" a acestui canal într-o zonă care nu a mai fost atinsă sau abordată în media românească.

Referitor la TVR Cultural, Săftoiu a precizat că, din 2013, acest canal "îşi va recăpăta culoarea", dar de pe o platformă europeană mult mai avansată.

Pe 10 august, CA al TVR a adoptat raportul grupului de lucru care stă la baza Programului de redresare economică a Televiziunii Române, care a prevăzut că TVR Info şi TVR Cultural trebuie să îşi înceteze emisia, iar misiunea TVR Cultural va fi preluată de TVR 2 (care se va redenumi TVR 2 Cultural) şi de TVR 3.

TVR Info şi-a suspendat emisia pe 15 august, la ora 23.59, în timp ce TVR Cultural şi-a suspendat emisia pe 15 septembrie, de la ora 23.59.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO