Posturile pentru care se angajează acum pe salarii de la 5.000 de lei net

ACS Industries Europe, producător de filtre pentru airbag, angajează în această perioadă manager de calitate pe salarii nete de 7.500 de lei lunar, în timp ce Promateris, producător de ambalaje realizate din materiale biodegradabile, angajează electromecanici cu experienţă pe salarii de 7.000 de lei net lunar, conform anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.
Ion Dobreanu - sâm, 22 oct. 2022, 16:32
Posturile pentru care se angajează acum pe salarii de la 5.000 de lei net

Economica.net. vă prezintă câteva dintre posturile pentru care se recrutează în această perioadă pe salarii nete de la 5.000 de lei lunar.

ACS Industries Europe, producător de filtre pentru airbag, face angajări.

Inginer proces de ACS Industries Europe la Turda angajat pe salarii de 5.500 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare tehnice, are cunoştinţe avansate de lucru la PC, are cunoştinţe medii de engleză sau spaniolă şi, preferabil, are experienţă în postul de inginer proces.

Manager de calitate recrutat de ACS Industries Europe pe salarii de 7.500 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare tehnice, cel puţin doi experienţă în producţie, cunoştinţe de engleză cel puţin medii şi cunoştinţe de lucru la PC, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Angajatorul oferă candidaţilor selectaţi pentru aceste posturi al treisprezecelea salariu, prime de sărbători, tichete de masă în valoare de 30 de lei pe zi lucrătoare, conform anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.

Oferta de muncă disponibilă la Promateris, producător de ambalaje realizate din materiale regenerabile, biodegradabile și compostabile.

Operatori utilaje la fabrica din Buftea, recrutaţi pe salarii nete de 5.500 de lei lunar, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Candidaţii potriviţi pentru acest post au calificare de operator prelucrare mase plastice sau bioplastice, cel puţin cinci ani experienţă relevantă în această poziţie pe utilaje: Macchi, Tecom, Zocchi, Raifenhauser, Alpina, Mam, Bandera, Saldoflex, Lemo, Mobert, Roll-o Matic, Fas, Amutec şi sunt dispuşi să lucreze în ture.

Electromecanici cu experienţă pentru utilaje Bausano, Krauss Maffei, Coperion. Salariile oferite pentru acest post sunt de 7.000 de lei net lunar, potrivit anunţului de angajare obţinut de Economica.net.

Candidaţii selectaţi pentru aceste posturi identifică şi remediază defectele apărute la instalaţiile, utilajele de producţie, investighează cauzele defectelor şi propun soluţii, efectuează inspecţii periodice conform specificaţiilor şi standardelor terhnice, revizii ale utilajelor conform planului de mentenanţă sau oricând este necesar pentru reducerea opririlor neprogramate.

Printre beneficiile oferite de firmă candidaţilor selectaţi pentru aceste posturi se numără tichete de masă, tichete cadou, primă cu ocazia zilei de naştere, potrivit informaţiilor Economica.net.

Specialist payroll angajat în Bucureşti pe salarii nete între 5.300 şi 5.900 de lei lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin şase luni experienţă în payroll şi administrarea personalului, are cunoştinţe solide de legislaţia muncii şi de lucru în Excel. De asemenea, e orientat spre rezolvarea problemelor, organizat, poate gestiona mai multe proiecte simultan şi poate lucra autonom. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete de la circa 5.300 de lei net la circa 5.900 de lei lunar, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Te-ar mai putea interesa și
Chinezii de la Xpeng iau și ei în calcul o uzină în Europa
Chinezii de la Xpeng iau și ei în calcul o uzină în Europa
Oficialii producătorului chinez Xpeng au declarat la expoziția auto de la Beijing că iau în calcul o investiție într-o uzină în Europa....
Arieratele bugetului general consolidat au crescut cu aproape 22%, în martie 2024
Arieratele bugetului general consolidat au crescut cu aproape 22%, în martie 2024
Arieratele bugetului general consolidat crescut cu 21,8%, în martie 2024, comparativ cu luna precedentă, la 389,9 milioane ...
Roşeanu, despre cele 62 de trenuri contractate de la producătorul polonez PESA: Suntem în aşteptarea motivaţiei Curţii;este prematur să ne pronunţăm despre anulări sau neanulări
Roşeanu, despre cele 62 de trenuri contractate de la producătorul polonez PESA: Suntem în aşteptarea motivaţiei Curţii;este ...
Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF) aşteaptă motivarea Curţii de Apel în privinţa admiterii contestaţiei depuse ...
Rata șomajului în România a ajuns până la 3,14%, la sfârșitul lunii martie
Rata șomajului în România a ajuns până la 3,14%, la sfârșitul lunii martie
Rata şomajului înregistrat la nivel naţional a fost de 3,14%, la sfârşitul lunii martie 2024, în creştere de la 3,06% ...