Salarii de 3.500 de lei pentru consilieri vânzări şi relaţii cu clienţii şi de la 5.000 de lei pentru consilieri juridici

Bawi Construction angajează consilier juridic pe salariu net de 5.000 - 6.000 de lei în Bucureşti. Tot în Capitală magazinul Etic recrutează manager de magazin pe salariu net de 4.000 de lei, iar Centrul cultural de limba engleză Shakespeare angajează specialişti în relaţii cu clienţii pe salarii nete de 3.500 de lei, potrivit anunţurilor de angajare consultate de Economica.net.
Ion Dobreanu - sâm, 03 feb. 2024, 12:14
Salarii de 3.500 de lei pentru consilieri vânzări şi relaţii cu clienţii şi de la 5.000 de lei pentru consilieri juridici

Iată câteva dintre posturile pentru care se fac angajări şi salariile oferite:

Director adjunct vânzări la Sky Real Estate Investment, în Bucureşti, ofertat cu salarii nete de 5.000 – 6.000 de lei, în funcţie de experienţa candidatului.
Se califică pentru acest post candidaţii care au permis de conducere categoria B, ştiu să utilizeze la nivel avansat Word, Excel, Outlook, au minimum trei ani experienţă în vânzări, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Consilier juridic la Bawi Construction, în Bucureşti, angajat pe salarii de 5.000 – 6.000 de lei net lunar, în funcţie de experienţa candidaţilor.
Angajatorul ofertează candidaţii şi cu zile de concediu suplimentar în funcţie de vechime, prime de sărbători şi zi de lucru scurtă vinerea.

Specialişti în domeniul calităţii, recrutaţi de Bawi Construction pe salarii de 5.700 – 6.300 de lei net lunar. Candidaţii potriviţi pentru acest post au cunoştinte temeinice şi experienţă în managementul calităţii şi al sistemului calităţii în construcţii. Pentru acest post angajatorul caută „persoană echilibrată cu grad ridicat de autocontrol al stărilor emoţionale, astfel încât acestea să nu influenţeze performanţele şi rezistenţa la stres”, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Posturile vacante la British Council şi salariile oferite

Candidatul potrivit pentru postul de Customer Services Advisor are cunoştinţe de engleză cel puţin la nivel mediu (la nivelul B2), ştie să lucreze în Word, cu Outlook, Excel şi Access. Candidaţii selectaţi pentru aceste posturi oferă suport şi informaţii clienţilor despre examene, cursurile organizaţiei, dar nu numai.
Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii nete de circa 3.100 de lei lunar, asigurare medicală privată, al treisprezecelea salariu, acces la platforme online de învăţare, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net. Contractul se încheie pe o perioadă de un an, dar se poate prelungi.

Candidatul potrivit pentru postul de Teaching Operations Coordinator are cunoştinţe solide de engleză (la nivelul C1), cunoştinţe avansate de Excel, de coordonare a unui buget şi, preferabil, abilităţi de lucru cu SAP. De asemenea, are abilităţi de planificare, prioritizare, de coordonare a echipei.
Printre atribuţiile celui selectat pentru acest post se numără planificarea cursurilor şi a evenimentelor oferite de British Council şi planificarea veniturileor şi cheltuielilor lunare, trimestriale.
Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii nete de 3.500 de lei, asigurare medicală privată, al treisprezecelea salariu, acces la platforme online de învăţare. Contractul se încheie pe perioadă de doi ani şi se poate prelungi, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Centrul cultural de limba engleză Shakespeare angajează specialişti în relaţii cu clienţii pe salarii nete de 3.500 de lei şi asigurare medicală privată, conform anunţului de recrutare.

Manager de magazin, ofertat cu salarii nete de 4.000 de lei în Bucureşti şi consilier vânzări – cu salarii nete de 3.500 de lei lunar, la magazinul Etic, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

 

Te-ar mai putea interesa și
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți să plătească cu telefonul. ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ...
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
Încă 3,5 hectare de parc, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de azi, în Sectorul 6. Este a doua ...