1EUR = 4.7800 RON | Bucureşti 10 º

News

Salarii de până la 2.700 euro în străinătate pentru români cu studii medii. Vezi joburile

ECONOMICA.NET vă prezintă o selecţie a locurilor de muncă în străinătate cu care sunt ofertaţi acum românii fără studii superioare. Aflaţi ce exigenţe impun angajatorii candidaţilor şi ce salarii le oferă.

25 mai, 2014 | ECONOMICA.net

Britanicii oferă salarii de maximum 2.700 de euro pe lună românilor care vor să îngrijească bătrâni

O firmă de plasare personal în străinătate mediază 20 de locuri de muncă în Marea Britanie, pentru românii dispuşi să îngrijească bătrâni, la domiciliu. Angajatorii britanici oferă contracte de muncă pe perioadă nedeterminată şi salarii cuprinse între 2.200 de euro şi 2.700 de euro pe lună.
Eşti eligibil pentru unul dintre aceste joburi dacă ai absolvit liceul, ai cunoştinţe medii de limba engleză, ai minimum o lună experienţă în domeniu şi nu ai antecedente penale.
13 iunie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru aceste locuri de muncă. Amănunte, aici.

Salarii de peste 1.500 de euro pe lună pentru şoferi de camion de mare tonaj, în Olanda

O firmă din Olanda recrutează 50 de şoferi români de camion de mare tonaj. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin şase luni experienţă în domeniu şi vorbeşte limba engleză, germană sau franceză.
Până pe 21 iunie se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. Detalii, aici.

Salarii de la 1.000 de euro pe lună în Franţa

Angajatorii din Franţa caută patru români care au cunoştinţe cel puţin medii de limba franceză şi experienţă într-unul dintre posturile de bucătar, patiser-cofetar, chelner.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 1.000 de euro şi 1.500 de euro şi au cazarea asigurată de angajatori.
9 iunie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. Informaţii suplimentare, aici.

Salarii de până la 600 de euro net lunar pentru românii dispuşi să muncească în hoteluri din Grecia

O agenţie de plasare de forţă de muncă caută 50 de români dispuşi să muncească în cadrul unor lanţuri hoteliere de patru şi cinci stele, din insulele greceşti.
Angajatorii din Grecia caută cameriste, ospatari, ospătăriţe, barmani, ajutor de bucătar, bucătari, bucătari şefi, recepţioneri, personal curăţenie, spălători vase, spălători rufe, electricieni, instalatori, grădinari, vânzători, hostesă, majordomi, maseuri, cosmeticieni, coafeze, animatori.

Candidatul potrivit pentru oricare dintre aceste locuri de muncă are cunoştinţe de limba engleză la nivel conversaţional, este muncitor, energic, sănătos. Sunt eligibili pentru locurile de muncă vacante şi candidaţii care nu au experienţă în domeniu.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete lunare cuprinse între 450 de euro şi 600 de euro, le asigură cazarea, masa, şi plăteşte suplimentar orele peste program.

20 iunie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru aceste posturi. Amănunte găsiţi aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO