1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

Salarii de până la 3000 de dolari pe lună acum în România pentru IT-işti. Vezi unde

Ecommerce Inc. angajează în această perioadă la Cluj dezvoltatori PHP pe care-i ofertează cu salarii cuprinse între 800 de dolari şi 3000 de dolari pe lună. Află dintr-un material ECONOMICA.NET care e profilul candidaţilor căutaţi acum de angajatori şi cu cât sunt dispuşi să remunereze candidaţii selectaţi pentru posturile vacante.

10 mar, 2013 | ECONOMICA.net

Ce caută angajatorii la Cluj

Senior PHP developer ofertat acum cu până la 3000 de dolari pe lună

Angajatorii recrutează trei senior PHP developeri pe care îi remunerează cu 2200 de dolari-3000 dolari brut pe lună.
Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin şase ani experienţă de lucru cu PHP, ai cel puţin patru ani experienţă cu PHP web frameworks, ai experienţă cu SOAP API, precum şi cunoştinţe de SQL şi de algoritmi.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă de lucru cu Smarty Framework şi cu PHP Unit.
Detalii găsiţi aici.

PHP software developer ofertat cu până la 2400 de dolari pe lună

Firma Ecommerce mai caută trei PHP software developeri pe care-i plăteşte cu 1500 de dolari-2400 de dolari pe lună, brut.
Eşti eligibil pentru acest job dacă ai minimum trei ani experienţă de lucru cu PHP şi mai ai şi cel puţin doi ani experienţă în zona de PHP web frameworks. De asemenea, trebuie să ştii să lucrezi cu SQL şi cu algoritmi şi, dezirabil, ai experienţă de lucru cu SOAP API, ca să te califici pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.

Junior PHP developer ofertat cu cel puţin 800 de dolari pe lună

Ecommerce mai caută la Cluj trei junior PHP developeri pe care-i ofertează cu salarii cuprinse între 800 şi 1500 de dolari pe lună.
Candidaţii potriviţi pentru acest post au cel puţin un an experienţă de lucru cu PHP, Ruby, Python, Java sau C++, au cunoştinţe despre algoritmi şi, preferabil, au mai lucrat cu MVC web frameworks şi SQL. Detalii, aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO