1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

News

Salarii până la 1.000 de euro pentru personal necalificat din România. Vezi unde

Salarii nete lunare de 600 de euro-1000 de euro şi cazarea gratuită. Aceasta e oferta angajatorilor italiani şi germani pentru personalul necalificat din România dispus să presteze în posturi necalificate, în această perioadă. Ce condiţii impun angajatorii candidaţilor interesaţi să lucreze în Italia sau Germania şi mai ales ce oferă pentru munca prestată, într-un material ECONOMICA.NET.

19 ian, 2013 | ECONOMICA.net

Unde se caută acum personal necalificat din România şi ce salarii se oferă


Salariu net de 900 de euro pe lună ca să asiguri curăţenia într-un restaurant nemţesc

Proprietarul unui restaurant din Germania, originar din România, caută în această perioadă omul potrivit care să lucreze la amenajarea meselor şi asigurarea curăţeniei în restaurantul său.
Te califici pentru acest loc de muncă dacă eşti dispus să munceşti pe termen lung în Germania, ai mai lucrat în domeniu, ai cunoştinţe de germană sau italiană la nivel conversaţional, eşti nefumător şi serios.
Angajatorul ofertează candidaţii români cu un salariu net lunar de 900 de euro şi asigură masa şi cazarea persoanei selectate pentru acest post.
Până pe 29 ianuarie puteţi trimite candidaturile pentru acest loc de muncă. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Ospătăriţe şi menajere în Italia pentru 700 de euro-1100 de euro pe lună

O agenţie de plasare de personal caută în această perioadă 100 de românce dispuse să muncească în Italia ca ospătăriţe sau menajere. Dacă ai cel mult 60 de ani şi preferabil, ai cunoştinţe de italiană, ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru unul din aceste posturi.
Angajatorul asigură cazarea şi masa candidaţilor selectaţi pentru aceste locuri de muncă. Până pe 11 februarie puteţi trimite CV-urile pentru aceste posturi. Detalii, aici.

Muncitori necalificaţi în Italia ofertaţi cu 600 de euro net lunar

O firmă de recrutare caută 20 de români care să muncească în Italia ca personal auxiliar în hoteluri, restaurante, pensiuni.
Angajatorii caută românce care au cel mult 50 de ani şi bărbaţi care au maximum 40 de ani care să lucreze în grădinărit, la debarasări mese, curăţenie.
Angajatorul oferă 600 de euro pe lună şi asigură masa şi cazarea în apropierea locului de muncă. Contractul oferit de angajator se întinde pe şase luni de zile, cu posibilitate de prelungire.
Nu e obligatoriu să vorbeşti limba italiană ca să fii eligibil pentru aceste locuri de muncă.
Programul de lucru e de 8-10 ore pe zi, şase zile pe săptămână.
Până pe 15 februarie puteţi trimite CV-urile pentru aceste locuri de muncă. Detalii, aici.

Menajeră în Italia remunerată cu 600 de euro net lunar

O firmă de recrutare caută o româncă dispusă să muncească în menaj în Italia. Angajatorii caută o femeie care are cunoştinţe de limba italiană şi maximum 35 de ani.
Angajatorii ofertează persoanele interesate de acest loc de muncă cu salarii nete lunare de 600 de euro, asigură cazarea şi masa candidatului selectat pentru acest loc de muncă şi contract de muncă pe un an de zile.
Până pe 2 februarie puteţi trimite CV-urile pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO