Salarii până la 1.000 de euro pentru personal necalificat din România. Vezi unde

Salarii nete lunare de 600 de euro-1000 de euro şi cazarea gratuită. Aceasta e oferta angajatorilor italiani şi germani pentru personalul necalificat din România dispus să presteze în posturi necalificate, în această perioadă. Ce condiţii impun angajatorii candidaţilor interesaţi să lucreze în Italia sau Germania şi mai ales ce oferă pentru munca prestată, într-un material ECONOMICA.NET.
Economica.net - sâm, 19 ian. 2013, 06:56
Salarii până la 1.000 de euro pentru personal necalificat din România. Vezi unde

Unde se caută acum personal necalificat din România şi ce salarii se oferă

Salariu net de 900 de euro pe lună ca să asiguri curăţenia într-un restaurant nemţesc

Proprietarul unui restaurant din Germania, originar din România, caută în această perioadă omul potrivit care să lucreze la amenajarea meselor şi asigurarea curăţeniei în restaurantul său.
Te califici pentru acest loc de muncă dacă eşti dispus să munceşti pe termen lung în Germania, ai mai lucrat în domeniu, ai cunoştinţe de germană sau italiană la nivel conversaţional, eşti nefumător şi serios.
Angajatorul ofertează candidaţii români cu un salariu net lunar de 900 de euro şi asigură masa şi cazarea persoanei selectate pentru acest post.
Până pe 29 ianuarie puteţi trimite candidaturile pentru acest loc de muncă. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Ospătăriţe şi menajere în Italia pentru 700 de euro-1100 de euro pe lună

O agenţie de plasare de personal caută în această perioadă 100 de românce dispuse să muncească în Italia ca ospătăriţe sau menajere. Dacă ai cel mult 60 de ani şi preferabil, ai cunoştinţe de italiană, ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru unul din aceste posturi.
Angajatorul asigură cazarea şi masa candidaţilor selectaţi pentru aceste locuri de muncă. Până pe 11 februarie puteţi trimite CV-urile pentru aceste posturi. Detalii, aici.

Muncitori necalificaţi în Italia ofertaţi cu 600 de euro net lunar

O firmă de recrutare caută 20 de români care să muncească în Italia ca personal auxiliar în hoteluri, restaurante, pensiuni.
Angajatorii caută românce care au cel mult 50 de ani şi bărbaţi care au maximum 40 de ani care să lucreze în grădinărit, la debarasări mese, curăţenie.
Angajatorul oferă 600 de euro pe lună şi asigură masa şi cazarea în apropierea locului de muncă. Contractul oferit de angajator se întinde pe şase luni de zile, cu posibilitate de prelungire.
Nu e obligatoriu să vorbeşti limba italiană ca să fii eligibil pentru aceste locuri de muncă.
Programul de lucru e de 8-10 ore pe zi, şase zile pe săptămână.
Până pe 15 februarie puteţi trimite CV-urile pentru aceste locuri de muncă. Detalii, aici.

Menajeră în Italia remunerată cu 600 de euro net lunar

O firmă de recrutare caută o româncă dispusă să muncească în menaj în Italia. Angajatorii caută o femeie care are cunoştinţe de limba italiană şi maximum 35 de ani.
Angajatorii ofertează persoanele interesate de acest loc de muncă cu salarii nete lunare de 600 de euro, asigură cazarea şi masa candidatului selectat pentru acest loc de muncă şi contract de muncă pe un an de zile.
Până pe 2 februarie puteţi trimite CV-urile pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
ANAT: Cea mai vândută stațiune pentru minivacanța de 1 Mai și Paște este Băile Felix. Urmează Mamaia și Călimăneşti – Căciulata
ANAT: Cea mai vândută stațiune pentru minivacanța de 1 Mai și Paște este Băile Felix. Urmează Mamaia și Călimăneşti ...
Numărul turiştilor care vor petrece minivacanţa de 1 Mai şi Paşte pe litoral ar putea fi mai mic decât anul trecut, unul dintre motive fiind faptul că nu se mai organizează în perioada......
Olaf Scholz avertizează că războiul din Ucraina ar putea dura mai mulți ani, poate chiar cinci
Olaf Scholz avertizează că războiul din Ucraina ar putea dura mai mulți ani, poate chiar cinci
Cancelarul german Olaf Scholz crede că războiul din Ucraina ar putea continua timp de mai mulţi ani, poate chiar cinci ...
Germanii de la Draexlmaier iau un credit de 75 de milioane de euro de la BERD pentru extinderea producției în România
Germanii de la Draexlmaier iau un credit de 75 de milioane de euro de la BERD pentru extinderea producției în România
Compania germană de componente pentru industria auto Draexlmaier va primi un împrumut de 75 de milioane de euro de la BERD ...
Harta mondială a energiei regenerabile, cine domină lumea
Harta mondială a energiei regenerabile, cine domină lumea
Capacitățile de generare de energie regenerabilă sunt aproape de pragul de 4.000 GW, adică 4.000.000 MW iar jumătate ...