Salariile cu care angajează Kaufland acum: de la 1.700 de lei net pentru lucrător comercial, 2.500 de lei pentru şef de raion, 3.400 de lei net pentru economist debutant

Kaufland se numără printre puţinii angajatori din retail care au ales să transparentizeze salariile şi beneficiile oferite la angajare. Retailerul german oferă în această perioadă lucrătorilor comerciali salarii nete care pornesc de la aproape 2.000 de lei net în Bucureşti şi de la 1.700 de lei net în Miercurea Ciuc pentru normă întreagă. Salariile cu care Kaufland angajează şefii de raion pornesc de la aproape 2.500 de lei net în Fălticeni şi de la circa 2.800 de lei net în Suceava, potrivit anunţurilor consultate de Economica.
Ion Dobreanu - Dum, 07 nov. 2021, 21:35
Salariile cu care angajează Kaufland acum: de la 1.700 de lei net pentru lucrător comercial, 2.500 de lei pentru şef de raion, 3.400 de lei net pentru economist debutant

Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă disponibile la Kaufland în această perioadă, cu precizarea că lista nu e completă.

Lucrători comerciali în Pipera şi în Berceni (Bucureşti), ofertaţi cu salarii care pornesc de la aproape 2.000 de lei net pentru normă întreagă.

Candidatul potrivit pentru postul de lucrător comercial are studii medii, e dispus la program de lucru în ture, e serios, responsabil şi amabil.
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post contract de muncă pe durată nedeterminată cu salarii care încep de la aproape 2.000 de lei net (3.400 de lei brut) pentru normă întreagă, se arată în anunţurile de recrutare consultate de Economica.net.

Lucrător comercial în Miercurea Ciuc, lucrător comercial la vitrina asistată în Bacău şi trainer case în Botoşani, ofertaţi cu salariu care începe de la 1.700 de lei net pentru normă întreagă.

Se califică pentru postul de trainer case candidaţii care au experienţă de lucru în comerţ, cunoştinţe avansate de lucru la PC, sunt amabili, disciplinaţi, orientaţi către clienţi. Au, de asemenea, ţinută ireproşabilă, abilităţi de coordonare a echipei şi cunoştinţe de engleză.

Candidaţii care îşi doresc aceste posturi sunt ofertaţi cu salarii care pornesc de la circa 1.700 de lei net pentru normă întreagă (2.900 de lei brut), contract de muncă pe perioadă nedeterminată, tichete de masă, creşteri salariale anuale, 22 de zile lucrătoare de concediu, numărul zilelor de concediu urmând să crească pe măsură ce creşte vechimea în firmă, potrivit anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.

Funcţionar informaţii clienţi în Rădăuţi, ofertat cu salarii nete care încep de la aproape 1.700 de lei net pe lună.

Sunt eligibili pentru acest post candidaţii cu studii medii, dispuşi la muncă în ture, amabili, responsabili, serioşi.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii care pornesc de la aproape 1.700 de lei net (2.800 de lei brut) pentru normă întreagă, contract de muncă pe durată nedeterminată, bonuri de masă, creșteri salariale anuale, 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, număr care va creşte în funcţie de vechimea în cadrul companiei.

Manipulant marfă la centrul logistic Turda ofertat cu salarii nete care încep de la aproape 1.900 de lei lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit şcoala generală, e dispus să lucreze în schimburi, e rezistent la stres şi capabil să facă faţă unui ritm alert și unui volum mare de lucru.

Ce oferă angajatorii
La angajare candidatul selectat pentru acest post va avea contract de munca pe durată nedeterminată cu salariu care pornește de la aproape 1.900 de lei net (3.200 de lei brut), la care se adaugă bonuri de masă, bonus de productivitate și creșteri salariale anuale. Candidaţii sunt ofertaţi şi cu transport asigurat la depozit, pe anumite rute, şi cursuri de formare profesională.

Stivuitorist în centrul logistic Turda, ofertat cu salarii nete de la 2.079 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii medii, are autorizație de stivuitorist eliberată de ISCIR, e dispus la program de lucru în schimburi, e rezistent la stres și responsabil.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete care pornesc de la 2.079 de lei net lunar (3.550 de lei brut), contract de munca pe durată nedeterminată, bonuri de masă, bonus de productivitate și creșteri salariale anuale.
Sporurile oferite de companie, în funcţie de departamentul în care vor lucra angajaţii încadraţi pe posturile de manipulant marfă sau stivuitorist, sunt: spor frig în departamentele de produse proaspete de 600 lei brut, în cel de produse congelate de 770 lei brut și spor de greutate în departamentul legume-fructe de 430 lei brut, reiese din anunţurile de recrutare, obţinute de Economica.net.

Electrician întreţinere şi reparaţii la depozitul din Turda al companiei: venit de la 4.000 de lei brut, care include şi bonurile de masă.

Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au studii medii, calificare de electrian, bune abilităţi de organizare.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii care pornesc de la 4.000 de lei brut lunar care include şi tichetele de masă, contract pe durată nedeterminată, transport la depozit, pe rute definite, conform anunţului de recrutare.

În Fălticeni şi în Rădăuţi, şefii de raion sunt recrutaţi pe salarii nete care pornesc de la aproape 2.500 de lei lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă de lucru în comerţul cu amănuntul, are experienţă în conducerea personalului, poate să coordoneze şi să motiveze echipa din subordine, are ţinută profesională ireproşabilă.
Angajatorii oferă candidatului ales pe acest post contract de muncă pe durată nedeterminată cu salarii care pornesc de la aproape 2.500 de lei net (4.250 de lei brut) pentru normă întreagă. În oferta de angajare intră şi bonurile de masă, cele 22 de zile lucrătoare de concediu, număr care va creşte odată cu vechimea în firmă, potrivit anunţurilor de recrutare.

În Botoşani, Suceava, şefii de raion sunt ofertaţi de Kaufland cu salarii care încep de la aproape 2.800 de lei net lunar (4.750 de lei brut lunar), confom anunţurilor de angajare.

Economist debutant în Bucureşti, ofertat cu salarii de la 3.400 de lei net lunar.

Pentru acest post angajatorii caută proaspăt absolvenţi de studii superioare cu profil economic sau studenţi în an terminal, care cunosc foarte bine limba engleză şi să lucreze în MS Office.
Angajatorii oferă pentru acest post contract de muncă pe durată nedeterminată cu salarii care pornesc de la 5.850 lei brut lunar și bonuri de masă, potrivit anunţului de recrutare.

Economist contabilitate bilanţ şi mijloace fixe în Bucureşti, recrutat pe salarii de care pornesc de la peste 4.500 de lei net (7.800 de lei brut) şi tichete de masă.

Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de studii superioare cu profil economic, are minimum un an experienţă în contabilitate, cunoaşte limba engleză şi standardele de contabilitate și de raportare financiară. Are permis categoria B, e responsabil, comunicativ, organizat și dornic să înveţe, conform anunţului de recrutare.

Trainee Vânzări Nord Est ofertat cu salarii nete de aproape 4.200 de lei lunar.

Pentru această poziţie angajatorii caută proaspăt abolvenţi de facultate sau studenţi în an terminal, care au cunoştinţe solide de engleză, au permis categoria B şi sunt dispuşi la deplasări în interes de serviciu.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii brute de 7.150 de lei lunar şi bonuri de masă, conform anunţului de recrutare.

 

Te-ar mai putea interesa și
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (SF) şi a Proiectelor pentru Autorizarea......
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă nicăieri
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă ...
Președintele american Joe Biden a promulgat astăzi legislația privind acordarea de ajutoare către Ucraina, Israel și ...