Salariile nete, oferite acum în România: 3.800 lei – coordonator linie asamblare cu studii medii, economist cu studii superioare – 3.500 de lei. Venituri între 3.800 de lei şi 4.200 de lei net lunar pentru măcelari

Printre posturile vacante în această perioadă, pentru care angajatorii au făcut publică remuneraţia oferită la angajare, se numără cel de coordonator de linie de asamblare, care are calificare de lăcătuş mecanic şi cel puţin doi ani experienţă relevantă, ofertat cu salariu net de 3.800 de lei lunar. Măcelarii cu cel puţin doi ani experienţă în domeniu sunt recrutaţi pe venituri cuprinse între 3.800 de lei şi 4.200 de lei net lunar, iar oamenii cu minimum doi ani experienţă în asamblări mecanice - angajaţi pe salariu de 3.500 de lei "în mână". Oferta de angajare pentru cei cu studii superioare vizează inginerii proiectanţi de instalaţii electrice, ofertaţi cu salarii nete de 7.500 de lei lunar, economiştii cu cel puţin un an experienţă în contabilitate – angajaţi pe salariu de 3.500 de lei net lunar şi operatorii service centrale termice - recrutaţi pe salariu de la 4.500 de lei net pe lună.
Ion Dobreanu - Dum, 22 mai 2022, 08:57
Salariile nete, oferite acum în România: 3.800 lei – coordonator linie asamblare cu studii medii, economist cu studii superioare – 3.500 de lei. Venituri între 3.800 de lei şi 4.200 de lei net lunar pentru măcelari

Oferta de muncă disponibilă în România, în această perioadă

Coordonator linie de asamblare, cu cel puţin doi ani experienţă relevantă, angajat pe salariu de 3.800 de lei net lunar la Braşov.

Arka Rec SRL angajează pe postul de coordonator linie de asamblare la Braşov. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii sau a absolvit şcoala profesională, are calificare de lăcătuş mecanic şi minimum doi ani experienţă în asamblări mecanice. E punctual, responsabil, atent la detalii, potrivit anunţului de angajare. Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii nete de 3.800 de lei lunar.

Operator montaj mecanic, cu cel puţin doi ani experienţă relevantă, angajat pe salariu net de 3.500 de lei lunar.

Arka Rec SRL caută pentru acest post oameni care au minimum doi ani experienţă în asamblări mecanice, care au permis de conducere categoria B, sunt dispuşi la deplasări în ţară şi au abilităţi de comunicare, potrivit anunţului de recrutare.

Tranşatori carne (măcelari), angajaţi pe venituri cuprinse între 3.800 de lei şi 4.200 de lei net lunar în Bucureşti.

Fox Com Serv, una din cele mai mari companii din industria de procesare a cărnii din România, angajează măcelari care au cel puţin doi ani experienţă relevantă în acest post şi care dau dovadă de rezistenţă fizică pentru a face faţă atribuţiilor postului. Candidaţii sunt ofertaţi cu venituri nete de la 3.800 de lei la 4.200 de lei lunar, conform anunţului de recrutare.

Oferta de muncă pentru oamenii care au studii superioare

Inginer proiectant instalaţii electrice, angajat pe salarii nete de 7.500 de lei lunar la Buzău.

Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent al unei facultăţi cu profil tehnic, are minimum cinci ani experienţă în domeniul proiectării instalaţiilor electrice, are cunoştinţe de engleză, de desen tehnic, cunoaşte standardele de proiectare în construcţii şi, nu în ultimul rând, are permis categoria B. Angajatorul oferă candidatului selectat pe acest post salariu net de 7.500 de lei lunar, tichete de masă, maşină de serviciu, laptop, telefon, potrivit anunţului de angajare.

Consultant senior în accesarea fondurilor europene, recrutat pe salariu de la 4.000 de lei la 5.500 de lei net lunar.

Forum Proiect Invest SRL recrutează pe postul de consultant senior în accesarea fondurilor europene din judeţul Argeş. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, minimum trei ani experienţă în domeniul bancar sau în cel al consultanţei, are cunoştinţe solide de MS Office, Adobe Acrobat Pro, e responsabil, atent la detalii, poate lucra eficient atât în echipă, cât şi singur. Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii cuprinse între 4.000 de lei şi 5.500 de lei net lunar, în funcţie de experienţă, conform anunţului de recrutare.

Economist, angajat pe salariu de 3.500 de lei net lunar şi tichete de masă la Bucureşti.

Agri Terenuri SA angajează pe postul de economist absolvent de facultate cu profil economic, cu cel puţin un an experienţă în contabilitate, care ştie să lucreze în Excel, e organizat şi orientat spre analiza detaliilor. Angajatorul oferă candidatului selectat salariu de 3.500 de lei net şi tichete de masă în valoare de 20 de lei pe zi lucrată, potrivit anunţului de angajare.

Operator service centrale termice, angajat pe salariu de la 4.500 de lei net pe lună în Bucureşti – Ilfov.

Pentru postul de operator service centrale termice firma Future Line Instal angajează absolvent al unei facultăţi cu profil tehnic, care are cunoştinţe de instalaţii termice, permis de conducere catgoria B şi care e dispus la program prelungit în perioadele de vârf (toamnă – iarnă). Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii care încep de la 4.500 de lei net lunar, comision din încasări, maşină, telefon de serviciu şi şcolarizare la principalii producători de centrale termice, se arată în anunţul de angajare.

Te-ar mai putea interesa și
Vodafone lansează platforma EasyTech cu noi game de produse IoT și gadgeturi, iar clienții vor beneficia și de servicii precum buyback sau plata în rate
Vodafone lansează platforma EasyTech cu noi game de produse IoT și gadgeturi, iar clienții vor beneficia și de servicii ...
Vodafone lansează platforma comercială EasyTech, care aduce o gamă extinsă de produse atât în magazinul online, cât și în magazinele fizice, cu noi dispozitive, de la electronice și......
România se grăbește să stocheze gaze. Jumătate din producția internă de acum se înmagazinează
România se grăbește să stocheze gaze. Jumătate din producția internă de acum se înmagazinează
Astăzi, se înmagazinează pentru iarnă jumătate din producția internă de gaze a țării, în condițiile în care gradul ...
O nouă creştere, noi recorduri pentru ROBOR – 5.07.2022
O nouă creştere, noi recorduri pentru ROBOR – 5.07.2022
ROBOR creşte şi marţi, 5 iulie 2022, şi atinge noi recorduri.
CFR Călători, despre căldura din trenuri: Instalațiile de climatizare nu mai pot funcționa optim la peste 35°C
CFR Călători, despre căldura din trenuri: Instalațiile de climatizare nu mai pot funcționa optim la peste 35°C
CFR Călători a anunțat marți că instalațiile de climatizare din trenuri nu mai pot atinge valorile de regim optim de ...