Salariile oferite acum în ţară: de la 3.000 de lei net pentru account manager, 7.000 de lei net – expert achiziţii publice şi de la 11.000 de lei net – programator JavaScript

Programatorii JavaScript şi .Net, recrutaţi în această perioadă, sunt ofertaţi cu salarii nete de la 11.000 de lei pe lună, specialiştii în achiziţii publice - cu 7.000 de lei net lunar, iar managerii de marketing - cu salarii de peste 7.300 de lei net lunar, potrivit anunţurilor de recrutare de pe marile site-uri de profil.
Ion Dobreanu - lun, 03 mai 2021, 18:09
Salariile oferite acum în ţară: de la 3.000 de lei net pentru account manager, 7.000 de lei net - expert achiziţii publice şi de la 11.000 de lei net - programator JavaScript

Economica.net a selectat posturile vacante în această perioadă, care au salariile „la vedere”, de pe cele mai mari platforme de profil. Lista făcută de noi nu e completă.

Programatori JavaScript şi .Net, plătiţi cu salarii nete de cel puţin 11.000 de lei pe lună.

O companie angajează programatori JavaScript şi programatori .Net, pe care-i ofertează fie cu salarii nete cuprinse între 11.000 de lei şi 22.000 de lei lunar, fie cu venituri lunare pe PFA, situate între 17.000 de lei şi 34.000 de lei lunar.

Candidatul potrivit pentru postul de programator JavaScript are cunoştinţe solide în acest domeniu, experienţă de lucru cu Node, React sau Angular, a absolvit o facultate cu profil IT. Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare.

Pentru poziţia de programator .Net, compania caută oameni care au cunoştinţe avansate despre limbajul de programare C#, care cunosc îndeaproape ASP.NET Core, Entity Framework Core, SQL Server, MySQL. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat cu React, Angular sau jQuery şi cu MongoDB sau Redis.
Mai multe informaţii despre profilurile căutate de angajator, în anunţul de recrutare.

Expert achiziţii publice – ofertare, care are cel puţin cinci ani experienţă relevantă în domeniul achiziţiilor publice, recrutat pe salarii de 7.000 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post cunoaşte legislaţia achiziţiilor publice, poate pregăti mai multe licitaţii în acelaşi timp, are experienţă de lucru cu SICAP, are cunoştinţe avansate de engleză şi ştie să lucreze în MS Office.
Amănunte, în anunţul de recrutare.

Manager de marketing, recrutat pe salarii de la circa 7.400 de lei la 9.800 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în această poziţie, experienţă de lucru în Google şi Facebook ads, grafică, copywriting. Are cunoştinţe solide despre analiza de piaţă, branding, dar şi de engleză. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 1.500 de euro şi 2.000 de euro net lunar.

Facebook Ads Marketing Specialist, ofertat cu salarii nete de 3.500 de lei lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă de lucru cu facebook ads, poate implementa campanii în ads manager, ştie să optimizeze campanii în funcţie de bugetele alocate şi de obiective, poate scrie mesaje creative. E, de asemenea, organizat, meticulos, poate onora termenele-limită şi poate lucra sub presiune. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de 3.500 de lei lunar, la care se adaugă comisioane.
„Nu ne interesează cât de bun eşti în facebook ads cu optimizările. Ce ne interesează, în schimb, este nivelul tău de copywriting. Altfel spus, să ştii să scrii mesaje persuasive care vând şi să poţi crea vizualuri/bannere care atrag atenţia, indiferent că foloseşti Canvas sau Photoshop”, spun angajatorii în anunţul de recrutare. 

Account manager cu minimum doi ani experienţă, plătit cu salarii nete cuprinse între 3.000 de lei şi 4.500 de lei pe lună.

Un studio românesc de producţie video – foto angajează account manager cu cel puţin doi ani experienţă într-o poziţie similară. Candidatul eligibil pentru acest post e bun comunicator şi organizator, are cunoştinţe solide de engleză şi poate lucra sub presiune.

Inginer ofertare, recrutat pe salarii cuprinse între 3.000 de lei şi 5.000 de lei net lunar.

Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au studii superioare cu profil tehnic, au cunoştinţe tehnice în domeniul instalaţiilor electrice în construcţii, sunt energici, au iniţiativă şi nu în ultimul rând – au permis de conducere categoria B.

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada Sibiu – Pitești, încă o amânare: Noul termen de depunere a ofertelor pentru secțiunea 2 este 20 octombrie
Autostrada Sibiu – Pitești, încă o amânare: Noul termen de depunere a ofertelor pentru secțiunea 2 este 20 octombrie
Termenul de depunere a ofertelor pentru procedura de achiziție publică proiectare și execuție “Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 2: Boița – Cornetu”, a fost prelungit de pe 30......
Guvernul propune creşterea salariului minim cu 10,9%, de la 1 ianuarie, de la 2.300 la 2.550 lei
Guvernul propune creşterea salariului minim cu 10,9%, de la 1 ianuarie, de la 2.300 la 2.550 lei
SALARIUL MINIM 2022 - Guvernul a propus creşterea salariului minim cu 10,9%, de la 1 ianuarie, de la 2.300 la 2.550 de lei. ...
PNRR în Agricultură: Peste 300 de hectare de păduri urbane vor împrospăta aerul din marile aglomerări
PNRR în Agricultură: Peste 300 de hectare de păduri urbane vor împrospăta aerul din marile aglomerări
Comisia Europeană va finanța, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, un proiect prin care se vor împăduri ...
Investiție pentru fabricarea de baterii pentru mașini electrice cu o capacitate anuală de 2.000 MW – PNRR
Investiție pentru fabricarea de baterii pentru mașini electrice cu o capacitate anuală de 2.000 MW – PNRR
PNRR, în varianta aprobată de Comisia Europeană, vorbește despre o investiție în capacități de producere a bateriilor ...