Salariile oferite acum în ţară: dezvoltator web – 10.000 lei net lunar, educator Montesori – de la 4.500 de lei net, lucrător comercial – 2.200 de lei net

Dezvoltatorii web sunt ofertaţi cu salarii nete de 10.000 de lei lunar, educatorii Montesori cu salarii de la 4.500 la 5.500 de lei net lunar, lucrătorii comerciali - cu venituri de 2.600 de lei net lunar, iar consilierii vestimentari - cu 3.000 de lei "în mână", potrivit anunţurilor de recrutare pentru poziţii vacante în ţară.
Ion Dobreanu - Dum, 05 sept. 2021, 13:06
Salariile oferite acum în ţară: dezvoltator web - 10.000 lei net lunar, educator Montesori - de la 4.500 de lei net, lucrător comercial - 2.200 de lei net

Economica.net a selectat câteva dintre anunţurile de recrutare cu salariile „la vedere”, disponibile în această perioadă pe marile platforme de recrutare. Iată ofertele de muncă şi profilurile căutate:

Web developer, ofertat cu 10.000 de lei net lunar.

„Vei face parte din echipa noastră de produs pentru platforma SaaS wesupplylabs.com, pe poziţia Web Developer. Soluţia noastră e dezvoltată în PHP 7 pur, pe baza de principii SOLID, iar principalele responsabilităţi sunt extinderea şi dezvoltarea de noi functionalităţi, integrări cu alte sisteme, procesare şi predictie date pe baza AI”, potrivit anunţului de recrutare.
Angajatorii caută pentru acest post oameni care au experienţă la nivel avansat de lucru cu PHP pur, care pot să dezvolte o aplicaţie fără să se folosească de un framework, urmează principii SOLID pentru a obţine clean-code, oameni cărora le place să lucreze într-o echipă de 10 – 15 persoane, care vor să facă parte dintr-o companie românească de produs şi să definească produsul la care lucrează.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de 10.000 de lei lunar şi bonusuri la trei luni, conform anunţului de recrutare.

Educator Montesori, ofertat cu salariu cuprins între 4.500 de lei şi 5.500 de lei net lunar, în funcţie de experienţă.

Candidatul ideal trebuie să fie o persoană liniștită, caldă, armonioasă, responsabilă, punctuală, răbdătoare, blândă și energică, și cu experiență de lucru în clasa Montessori (luăm în calcul și activitatea ca asistent de educator Montessori), spun angajatorii în anunţul de recrutare.

Angajatorii caută pentru acest post un om care vrea să lucreze în mediul Montessori, cu copii care au între trei și şase ani, pentru cel puţin trei ani, începând din septembrie 2021.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii de la 4.500 de lei la 5.500 de lei net lunar, în funcţie de experienţă, contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu normă întreagă, asigurare de sănătate, tichete de masă.

Coordonator parc auto şi utilaje, ofertat cu salarii între 3.500 de lei şi 8.000 de lei net, în funcţie de experienţă şi competenţe.

Angajatorii caută pentru acest post un om dispus să lucreze pe tot teritoriul judeţelor Arad, Hunedoara şi zonele limitrofe, care are cel puţin cinci ani experienţă în activitatea de coordonare şi conducere a unei echipe de şoferi şi operatori de utilaje terasiere, care are studii postliceale sau superioare în domeniul transporturilor sau al maşinilor şi utilajelor de construcţii, cunoaşte legislaţia şi reglementările din domeniul auto, are atestat de manager transport, abilităţi de comunicare şi de organizare. Angajatorii ofertează candidaţii cu maşină de serviciu, telefon, laptop, cazare, salariu lunar net între 3.500 şi 8.000 lei în funcţie de experienţă şi competenţe, potrivit anunţului de recrutare.

O companie angajează consilieri vestimentari, cu peste doi ani experienţă în retail, pe care-i ofertează cu salarii de 3.000 de lei net lunar. Detalii, în anunţul de recrutare. 

Lucrătorii comerciali la un lanţ de supermarketuri sunt ofertaţi cu venituri lunare de 2.600 de lei net, alcătuite din salariu de 2.200 de lei net şi 400 de lei tichete de masă. La acestea se adaugă tichete cadou, prime, creşteri salariale cu 7% pe an, conform anunţului de recrutare. 

Montator sisteme de monitorizare prin GPS, plătit cu salarii de la 2.500 de lei la 4.200 de lei net lunar.

Angajatorii oferă oamenilor selectaţi salarii de bază de la 2.500 lei până la 4.200 lei net pentru candidații cu experiență şi bonusuri, mașină de serviciu, telefon și laptop, echipamente de lucru și echipament de protecție.
Candidaţii potriviţi pentru acest post au cunoştinţe solide de electronică, electricitate auto, au până la trei ani experienţă în domeniul auto, permis de conducere categoria B, fără evenimente, sunt serioşi, punctuali, dispuşi la program prelungit şi muncă pe teren, potrivit anunţului de recrutare.

 

Te-ar mai putea interesa și
Generarea de idei a devenit mai simplă
Generarea de idei a devenit mai simplă
Una dintre principalele dificultăți întâmpinate în munca de la distanță sau în regim hibrid este găsirea unor metode noi și eficiente de a organiza sesiuni de brainstorming și de a colecta......
Tona de cupru a trecut pragul de 10.000 de dolari, pe fondul unui aşteptat deficit de aprovizionare
Tona de cupru a trecut pragul de 10.000 de dolari, pe fondul unui aşteptat deficit de aprovizionare
Cotaţiile la cupru au trecut vineri pragul de 10.000 de dolari pe tonă, pentru prima dată în ultimii doi ani, pe fondul ...
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei
Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea ...
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 se prelungesc, din cauza vremii
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 se prelungesc, din cauza vremii
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2, accesul C, ieşirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi până pe 10 mai, ...