Salariile oferite de Kaufland în această perioadă: de la 3.500 lei net pentru asistent manager şi de la 2.700 lei net pentru şefi de raion

Candidaţii care stăpânesc germana şi vor să lucreze la Kaufland pot aplica pentru postul de asistent manager sau pentru cel de asistent director naţional Achiziţii. Salariile oferite pentru aceste posturi încep de la circa 3.400 de lei net lunar. Lucrătorii comerciali sunt angajaţi de Kaufland pe salarii de la circa 1.700 de lei net lunar, care diferă în funcţie de oraşul în care se fac angajări.
Ion Dobreanu - Dum, 26 iun. 2022, 15:57
Salariile oferite de Kaufland în această perioadă: de la 3.500 lei net pentru asistent manager şi de la 2.700 lei net pentru şefi de raion

Economica.net vă prezintă oferta de angajare la retailerul german Kaufland în această perioadă. Pentru posturile de lucrător comercial salariile variază în funcţie de oraşul în care e disponibilă oferta de muncă.

Spre exemplu, Kaufland oferă salariu de la circa 1.700 de lei net pentru cei care vor să muncească în Odorheiu Secuiesc în postul de lucrător comercial, în vreme ce la Cluj salariul porneşte de la 2.100 de lei net pentru acelaşi post, arată anunţurile de angajare consultate de Economica.net.

Kaufland caută asistent manager vorbitor de germană, ofertat cu salariu net care începe de la circa 3.500 de lei net (6.100 de lei brut) lunar. Pentru acest post se califică oamenii care au cunoştinţe avansate de germană şi de operare MS Office. Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de organizare, analiză, sinteză, e orientat către rezultate şi e bun comunicator.

Kaufland angajează asistent director naţional Achiziţii pe salariu care începe de la 3.400 de lei net (5.850 brut) lunar. Se califică pentru acest post oamenii care au cunoştinţe avansate de engleză şi germană şi care pot lucra eficient sub presiune.

Kaufland angajează şefi raion la Cernavodă şi în Alexandria, pe salariu care porneşte de la circa 2.700 de lei net (4.750 de lei brut lunar).

Postul de lucrător comercial din Cluj sau din Bucureşti (Drumul Binelui) e plătit de Kaufland cu salariu care porneşte de la circa 2.100 de lei net (3.700 de lei brut lunar.)

Kaufland oferă salarii care încep de la circa 2.000 de lei net (3.500 de lei brut lunar) pentru următoarele posturi vacante în această perioadă:

  • Specialist flux marfă în Oradea;
  • Funcţionar informaţii în Oradea;
  • Lucrător comerical în Sibiu, Codlea, Braşov, potrivit anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.

Postul de lucrător comercial în Buftea sau Bucureşti (zona Siseşti) e plătit de Kaufland cu salariu care porneşte de la aproape 2.000 de lei net (3.400 de lei brut) lunar.

Kaufland oferă salarii care încep de la aproape 1.900 de lei net (3.200 de brut) lunar pentru posturile de lucrător comercial vacante în Bacău, Botoşani, Oradea, Deva, Sighetu Marmaţiei, Sovata, potrivit anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.

Postul de lucrător comercial din Rădăuţi e plătit de Kaufland cu salarii de la 1.830 de lei net lunar (3.100 de lei brut), potrivit anunţul de recrutare.
Pentru postul de lucrător comercial în Odorheiu Secuiesc, Kaufland oferă salariu care începe de la circa 1.700 de lei net (2.900 de lei brut).

Pentru posturile de mai sus, compania oferă şi tichete de masă, creşteri salariale anuale şi 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, numărul lor urmând să crească odată cu vechimea în societate.

Citeşte şi: https://www.economica.net/profi-si-kaufland-firmele-private-cu-cei-mai-multi-angajati-in-al-doilea-an-al-crizei-covid-19_591528.html

 

Te-ar mai putea interesa și
Premierul Armeniei: Zonele disputate trebuie returnate Azerbaidjanului, altfel va urma un război – TASS
Premierul Armeniei: Zonele disputate trebuie returnate Azerbaidjanului, altfel va urma un război – TASS
Premierul armean Nikol Paşinian a avertizat că Armenia s-ar putea confrunta cu un război cu Azerbaidjanul dacă nu va ajunge la un compromis cu Baku în ceea ce priveşte returnarea unor teritorii......
Unilever renunţă la afacerile cu îngheţată şi desfiinţează 7.500 de posturi la nivel mondial
Unilever renunţă la afacerile cu îngheţată şi desfiinţează 7.500 de posturi la nivel mondial
Gigantul din domeniul bunurilor de larg consum Unilever a anunţat marţi că intenţionează să transforme operaţiunile ...
Turiştii nerezidenţi cazaţi în România au cheltuit, în medie, 2.675 lei/persoană, în 2023 – date INS
Turiştii nerezidenţi cazaţi în România au cheltuit, în medie, 2.675 lei/persoană, în 2023 – date INS
Turiştii nerezidenţi cazaţi în structurile de cazare turistică colective din România au cheltuit, anul trecut, în ...
Japonia a renunţat la politica dobânzilor negative
Japonia a renunţat la politica dobânzilor negative
Banca Japoniei (BoJ) a majorat marţi dobânda de referinţă, punând punct unei perioade de opt ani în care a practicat ...