Salariile oferite pentru posturile de contabil şef, manager operaţional şi director economic, disponibile în ţară, cuprinse între 5.000 de lei şi 9.800 de lei net lunar

Posturile de manager operaţional sunt remunerate cu salarii nete de la 5.000 de lei în Iaşi şi de la 8.500 de lei în Bucureşti, în timp ce poziţia de director economic, disponibilă la o firmă din Timişoara, e plătită cu salarii nete de circa 9.800 de lei net lunar, potrivit statisticii săptămânale realizate de Economica.net.
Economica.net - Dum, 05 mart. 2023, 14:28
Salariile oferite pentru posturile de contabil şef, manager operaţional şi director economic, disponibile în ţară, cuprinse între 5.000 de lei şi 9.800 de lei net lunar

Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă din domeniul financiar-contabil şi pachetele de salarizare cu care sunt recrutaţi candidaţii.

Director economic în Timişoara, ofertat cu salarii nete de peste 9.800 de lei lunar.

Compania Senneville, producător de panificaţie, patiserie şi cofetărie din Timişoara, recrutează director economic.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare cu profil economic, are cel puţin cinci ani experienţă în domeniu, cunoştinţe solide de Excel şi de legislaţie contabilă. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 2.000 de euro net lunar, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Contabil şef la Timişoara, ofertat cu salariu net cuprins între 5.000 de lei şi 7.000 de lei lunar.

Teatrul Maghiar de Stat ‘Csiky Gergely’ din Timişoara recrutează, pe perioadă determinată, contabil şef, pe salarii de la 5.000 de lei la 7.000 de lei net lunar, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.
Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au studii superioare de specialitate contabilitate-finanţe, cei care au cel puţin şapte ani vechime în domeniul contabil, cunosc şi ştiu să aplice legislaţia contabilă şi au cunoştinţe avansate de lucru la PC. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care cunosc limba maghiară şi limba engleză.

Auditor IT senior, recrutat la Libra Internet Bank în Bucureşti pe salarii nete de la circa 7.000 de lei la 10.500 de lei lunar.

Printre atribuţiile candidatului selectat pentru acest post se numără gestionarea misiunilor de audit intern pentru a evalua daca sistemele IT sunt conforme cu normele de legalitate, identificarea riscurilor operaţionale generate de sistemele IT, evaluarea mediului de securitate informatică în acord cu standardele în domeniu. Salariul de încadrare brut pentru rolul de auditor IT este cuprins în intervalul de 12.000 lei şi 18.000 lei, spun recrutorii în anunţului de angajare consultat de Economica.net. Printre beneficiile extrasalariale pe care le va primi candidatul ales pentru acest post se numără tichete de vacanţă în valoare de 3.000 de lei pe an, tichete de masă de 30 de lei pe zi lucrătoare, prime de sărbători.

Manager operaţional recrutat în Bucureşti pe salarii nete cuprinse între 8.500 şi 9.500 de lei lunar.

Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au studii superioare cu profil tehnic sau economic, care au cel puţin cinci ani experienţă în managementul proiectelor de investiţii publice, cei care cunosc legislaţia achiziţiilor publice şi au experienţă de lucru cu procedurile de recepţie şi plăţi în cadrul investiţiilor publice finanţate din fonduri europene.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de la 8.500 de lei la 9.500 de lei lunar, cu bonus anual de loialitate, tichete de masă, maşină de serviciu, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Manager de operaţiuni la Iaşi, recrutat pe salarii nete de la 5.000 de lei la 7.000 de lei lunar.

Firma Green Incorporated recrutează la Iaşi manager de operaţiuni cu cel puţin doi ani experienţă într-un post similar. Se califică pentru acest post candidaţii care au permis de conducere categoria B, au rezistenţă crescută la situaţii stresante, cunosc foarte bine Microsoft Office şi au solide abilităţi de comunicare şi de organizare.

Manager logistică la Bucureşti, recrutat pe salarii de la circa 5.000 de lei la 5.900 de lei lunar.

Firma Green Global Future, specializată în colectarea deşeurilor, caută manager logistică.
Printre atribuţiile candidatului ales pentru acest post se numără coordonarea şi optimizarea activităţii de transport deşeuri, optimizarea costurilor aferente activităţii de transport, analiza lunară a activităţii de distribuţie, administrarea şi mentenanţa flotei auto.

Te-ar mai putea interesa și
Cifra de afaceri a GSMnet a depășit 30 de milioane de euro în 2022
Cifra de afaceri a GSMnet a depășit 30 de milioane de euro în 2022
GSMnet, liderul pe piața de accesorii și componente GSM din România, și-a prezentat rezultatele financiare obținute de companie în 2022. Astfel, compania Mobiparts, deținătorul brandului......
A fost vândut CET Arad. Cine profită din afacerea asta?
A fost vândut CET Arad. Cine profită din afacerea asta?
Compania AOT s-a înscris la licitația publică pentru cumpărarea CET Arad SA, iar din informațiile deținute de RomâniaTV, ...
ING implementează servicul Plăți Instant, care asigură tranzacțiile între bancă și parteneri în maximum 10 secunde
ING implementează servicul Plăți Instant, care asigură tranzacțiile între bancă și parteneri în maximum 10 secunde
ING Bank România își îmbogățește portofoliul de servicii de plată inovatoare cu serviciul Plăți Instant începând ...
Prețurile de referință la gaze naturale pe piața europeană au ajuns la sub 40 de euro pentru un MWh
Prețurile de referință la gaze naturale pe piața europeană au ajuns la sub 40 de euro pentru un MWh
Preţurile de referinţă la gaze pe piaţa din Europa au scăzut luni sub pragul de 40 de euro (43 de dolari) pentru un ...